پنیر سوخاری با سس گوجه فرنگی تند


پنیر سوخاری با سس گوجه فرنگی تند



پنیر سوخاری با سس گوجه فرنگی تند



0 نفر


پنیر موتزارلای تازه با کاور ترد و کرانچی همراه با سس گوجه‌فرنگی تند شما به بهشت می‌برد.

مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت




برای درست کردن این توپها نیاز به پنیر موتزارلای تازه (bocconcini) دارید که به صورت توپهای نرمی به اندازه تخم‌مرغ در برخی سوپرمارکتها به فروش می‌رسد. برخی از این توپها کوچکتر هستند که طبعا برای درست کردن این پیش‌غذای ایتالیایی مناسبترند.
برای درست کردن این پیش‌غذا یا مکمل خوشمزه زمانی کمتر از 1 ساعت نیاز دارید.. از پودرهای سوخاری مختلفی( پنیر پارمزان و آویشن، پودر سوخاری بادام و گرام ماسالا، پودر سوخاری لیمو) می‌توانید برای درست کردن این توپهای خوشمزه استفاده کنید. البته تنها خرده نان هم کافی‌است چون پنیر پارمزان برای طعم دادن به آنها کافی به نظر می‌رسد.
مواد لازم:
سس گوجه‌فرنگی تند
400 گرم
پنیر موتزارلای تازه
220 گرم
پودر سوخاری یا خرده‌نان
¼1 پیمانه
پنیر پارمزان رنده‌شده
¼ پیمانه
تخم مرغ
2 عدد
سیر
2 حبه
آرد ساده
2 قاشق غذاخوری
روغن گیاهی سرخ‌کردنی
به مقدار لازم
طرز تهیه:
  1. پنیرها را آبکش کنید.
  2. تخم مرغ را در کاسه‌ای کم عمق بشکنید و کمی هم بزنید.
  3. آرد را در بشقابی بریزید.
  4. آرد سوخاری یا خرده نان و پنیر پارمزان را در بشقابی مخلوط کنید. به مواد فلفل بزنید.
  5. روش کار به اینصورت است که توپهای موتزارلای تازه را یکی یکی در آرد می‌غلتانیم تا تمام سطح آن آغشته شود.
  6. سپس آن را در تخم مرغ می‌اندازیم و با چنگال تکان می‌دهیم که کاملا آغشته شود، سپس داخل مخلوط آرد سوخاری می‌اندازیم تا خوب کاور شود.
  7. دوباره پنیر را داخل تخم مرغ و آرد سوخاری‌ فرو کنید تا کاور ضخیم‌تری داشته باشد و پس از سرخ شدن حالت ترد و کرانچی را به خود بگیرد.
  8. پنیرهای کاورشده را در سینی که با کاغذ روغنی یا شیرینی‌پزی پوشانده اید برنامه دهید.
  9. این کار را برای باقی پنیرها تکرار کنید. سپس آنها را برای 20 دقیقه فریز کنید.
  10. قابلمه‌ای کوچک را تا نیمه بالایی روغن سرخ‌کردنی بریزید و روی شعله متوسط برنامه دهید تا روغن کاملا داغ شود.
  11. پنیرهای کاورشده را یکی یکی داخل قابلمه می‌اندازیم تا دمای روغن پائین نیاید، برای حدود 2 تا 3 دقیقه سرخ می‌کنیم تا طلایی شود.
  12. پنیرهای سرخ‌شده را روی دستمال آشپزخانه برنامه می‌دهیم تا روغن آن را بگیرد سپس با سس گوجه‌فرنگی تند سرو می‌کنیم.



ته چین در ماکروفر

1:

کاش عکسی ازش میذاشتید دوست عزیزم


کباب ازمیری

2:

چشم این دفعه که درست کردم عکس می گیرم و برایتان می فرستم


68 out of 100 based on 43 user ratings 868 reviews

@