دلمه بادمجان ترکی


دلمه بادمجان ترکی



دلمه بادمجان ترکی


دلمه بادمجان ترکی
ارزش غذائی برای یک نفر انرژی (کالری)275/5کربوهیدرات (گرم)20پروتئین (گرم)20/5چربی (گرم)13/5درصد اسیدهای چرب اشباع8%

مواد مورد نیاز برای یک نفر بادمجان4 عددگوشت 200 گرمپنیر پیتزا100 گرمپیاز1 عددرب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری جعفری2 قاشق غذاخورینمک و فلفلبه مقدار لازمگوجه فرنگی2 عددروغن6قاشق غذاخوری
طرز تهیه
هر بادمجان را از بلندی به4 قسمت تقسیم می کنبم به طوری که 4 ورقه نازک از بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می کنیم.پیاز را ریز خرد می کنیم کمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمک و فلفل را اضافه می کنیم کمی که تفت خورد، رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه می‌کنیم میگذاریم تا مواد خوب پخته شوند. 2 ورقه از بادمجان را به صورت بعلاوه می گذاریم، مقداری گوشت وسط آن می ریزیم کمی از پنیر روی آن می گذاریم ابتدا ورقه زیری بادمجان و بعد ورقه رویی بادمجان را روی گوشت می آوریم یک خلال دندان وسط بادمجان می زنیم و یک حلقه گوجه فرنگی وسط خلال فرو می کنیم . تمام بادمجان ها را به همین شکل درست می کنیم ظرفی را که می خواهیم خوراک را سرو کنیم چرب می کنیم بادمجان ها را در آن می چینیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 160درجه در فر می گذاریم، تا پنیر ها آب شود و گوجه فرنگی ها پخته شود. می توانیم این خوراک را روی گاز هم درست کنیم.



94 out of 100 based on 64 user ratings 814 reviews

@