ساندویج شاورما خونگی


ساندویج شاورما خونگی



ساندویج شاورما خونگی
ساندویج شاورما خونگی


برای تهیه ۴ تا ساندویج شاورما
سینه ی مرغ ۱ عدد
قارچ تفت داده شده مقداری
پیاز داغ ۱ عدد
سس کچاب به میزان لازم
روغن زیتون نصف فنجان
ماست ۱ فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
برای تهیه ی سس
ماست ۱ فنجان
ارده خام ۲ ق غ
آبلیمو کمی
نمک و فلفل و پودر سیر
روی سینه ی مرغ برشهای عمیق ایجاد میکنیم و به مدت یک روز توی ماست و نمک و فلفل و روغن زیتون میخوابونیم
سپس سینه ی مرغ رو توی روغن سرخ میکنیم
وقتی که روی مرغ طلایی شد از روی حرارت بر میداریم و خوردش میکنیم
و دوباره توی روغن تفتش میدیم
وقتی خوب تفت خورد و طلایی شد قارچ تفت داده شده و پیاز داغ را بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم
در پایان مقداری سس کچاب و در صورت نیاز نمک و فلفل اشافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم
برای تهیه ی سس هم مواد لازم برای تهیه ی سس رو با هم مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا یک سس یک دست بدست بیاد
نانهای ساندویجی رو باز میکنیم و با خیار شور و کاهو و گوجه پر شون میکنیم و بعد شاورما رو روشون میریزیم و در پایان هم سس مخصوص شاورما رو به مقدار دلخواه روشون میریزیم



کانفی اردک با ترشی کشمش تند

1:

خیلی خوب بود.....
ممنون.....


طرز تهیه دلمه ای متفاوت و مقوی


76 out of 100 based on 76 user ratings 1126 reviews

@