مناسب برای: ۵ نفر
زمان آماده ساز: بیش از ۱ ساعت
برای درست کردن این مدل مرغ آن را باید مزه دار کنید تا طعم خوبی به خود بگیرد. برای این کار نیاز به شکمپر کردن مرغ دارید.
برای شکم پر کردن مرغ و آماده کردن این غذا زمانی حدود ۲ ساعت نیاز است.

مرغ زربال درسته ۱۶۰۰ گرم پیاز متوسط ۲ عدد هویج ۲ عدد ساقه کرفس ۲ عدد سیر ۱ دسته لیمو ترش ۱ عدد آویشن، برگ بو، گل مریم به مقدار لازم فلفل سیاه تازه آسیابشده به مقدار لازم نمک به مقدار لازم روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- فر را در دمای ۲۴۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
۲- پیاز، هویج و کرفس را شسته و درشت خرد میکنیم.
۳- حبههای سیر را پوست میگیریم و کنار میگذاریم.
۴- سبزیجات و سیرخردشده را وسط یک سینی بزرگ فر گذاشته و به روغن زیتون آغشته میکنیم.
۵- سطح مرغ را هم روغن زیتون میریزیم.
۶- نمک و فلفل را به اندازه کافی بر روی مرغ پاشیده و با دست، سطح پوست مرغ را مالش میدهیم.
۷- بااحتیاط اطراف لیمو ترش را با کمک نوک چنگال سوراخ کرده و همراه با دسته سبزیجات (آویشن، برگ بو و هر سبزیجات دیگری که مایل هستید) داخل شکم مرغ برنامه میدهیم.
۸- سینی فر را که سبزیجات را بر روی آن چیده بودیم آماده کرده و مرغ را درست روی سبزیجات جا میدهیم و در ادامه سینی را درون فر از پیش گرم شده برنامه میدهیم.
۹- بلافاصله حرارت فر را تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد کاهش داده و در حدود ۰۸ دقیقه مرغ و سبزیجات را گریل میکنیم.
۱۰- میتوانیم کمی سیب زمینی سوخاری هم کنار سبزیجات خود داشته باشیم، در صورت تمایل سیب زمینیها را شسته و خرد و با روغن زیتون آغشته کرده و در۵۴ دقیقه آخر پخت اضافه میکنیم.
۱۱- کمی که از پخت گذشت، پوسته مرغ را با قلم مو و روغن چرب میکنیم و در طول جریان پخت چنانچه سبزیجات خشک یا کم آب بهنظر رسیدند مقداری آب به سینی فر اضافه میکنیم تا مانع از سوختن سبزیجات شود.
۱۲- در انتها سینی را از فر خارج کرده و مرغ را بر روی یک سطح صاف برنامه میدهیم تا حدود ۵۱ دقیقه استراحت کند.
۱۳- مرغ آماده است. آن را هر طور که دوست دارید درسته یا تکهشده و با سبزیجات گریل شده همراه آن یرو کنید.
۱۴- با چلوی ساده یا تهچین نوش جان کنید.
طرز تهیه ته چین لبو