سوپ گوجه فرنگی


سوپ گوجه فرنگی



سوپ گوجه فرنگی
سوپ گوجه فرنگی


گوجه فرنگی پوست کنده رنده شده ... 8 عدد
رب گوجه فرنگی ... 2 ق غ
عصاره مرغ الیت ...
پیاز رنده شده ... 1 عدد بزرگ
سیر رنده یده ... 3 حبه یا عصاره سیر الیت
جعفری ... 4 ق غ
سس بشامل (سفید) رقیق (2 قاشق آرد) ... 1 لیوان
کره ... 50 گرم
نمک ... مقداری
سس تند یا فلفل قرمز ... به میزان دلخواه


1- سیر و پیاز را در کره تفت داده سپس رب را اضافه کرده کمی تفت دهید .
2- آب مرغ و گوجه رنده شده را با اندکی نمک و سس تند میفزاییم و روی آتش تند جوش میاوریم.
3- سپس شعله را کم کرده سس سفید (کره را آب کرده آرد را تفت داده و شیر میفزاییم هم میزنیم تا آرد گلوله نشود و سس یک دست شود) را اضافه میکنیم .
4- 30 -40 دقیقه میگذاریم تا جا بیفتد قبل از کشیدن نمک و فلفل را اندازه کرده و جعفری خرد شده را اضافه میکنیم
5 - از کنسرو آماده گوجه هم میتوان استفاده کرد که بسیار مناسب است فقط در مقدار نمک دقت شود چون کنسرو ها غالبا نمک دارند
6 - برای پوست کندن گوجه آب را جوش آورده گوجه ها را چند دقیقه در آن انداخته و سپس زیر آب سرد بگیرید پوست گوجه به راحتی کنده میشود و میتوانید آن را در دستگاه های غذا ساز که مناسب له کردن و یک دست کردن میباشند استفاده کنید
7 - میتوانید برای تزیین و هم چنین خوشمزه تر شدن از خامه نیز هنگام سرو این سوپ بهره ببرید
در مواد اولیه کمی ساقه و برگ کرفس خرد شده هم میتوان اضافه کرد
8 - این سوپ بدلیل رقیق و سبک بودن بسیار مناسب پیش از غذا میباشد و ظرف مناسب برای خوردن آن کاسه های دسته دار است که بتوان این سوپ رقیق را سر کشید.



76 out of 100 based on 76 user ratings 676 reviews

@