آشپزی با بهاره


آشپزی با بهاره



آشپزی با بهاره

طرز تهیه نان پنیری

PHP Code:
http://img.ir/hqrc.jpg 

پنیر موزارلا رنده شده 225 گرم
پنیر چدار رنده شده 450 گرم
پیازچه خرد شده 1/2 تا 1 فنجان
سس مایونز 1/2 فنجان
خامه ترش (اختیاری) 2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده 3 تا 4 حبه
کره نرم شده 115 گرم
نان فرانسوی 1 عدد
=====
طرز تهیه :
تو یه کاسه بزرگ، پنیر چدار، پنیر موزارلا، پیازچه، سس مایونز و خامه ترش رو با هم مخلوط میکنیم.
تو یه کاسه کوچیک کره و سیر رو با هم مخلوط میکنیم تا ترکیبمون نرم بشه. سپس مخلوط کره رو به مخلوط پنیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا ترکیب بشه.

منقل یا گریل رو گرم میکنیم.
نان فرانسوی رو به صورت افقی برش میزنیم به طوریکه تکه های نان همچنان از انتها به هم متصل باشن.

مخلوط پنیر رو روی نان میمالیم تا سطح نان کاملا از موادمون پوشیده بشه. سپس 3 تا 5 دقیقه نان رو حرارت میدیم تا طلایی مایل به قهوه ای بشه.
بعد از اینکه آماده شد، 5 دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه سپس با چاقو نان رو کاملا برش میدیم و سرو میکنیم.






پاستا با مرغ و سس آلفردوی سفید

1:

================================================== =======
آموزش وطرز تهیه بیف هسترگانف کلاسیک

http://nsca.webatu.com/up/f1656d9668df.jpg


بیف هستراگانوف یک غذای روسی هست که از گوشت تکه ای و خامه درست می شود.


پلويه قالبي آلماني
از قرن نوزدهم بود که این غذا از روسیه به سراسر جهان رفت و طرز تهیه اون در کشورهای مختلف تغییرات مختصری کرد.


ته دیگ طــــــــرح دار
اسم این غذا از اسم فامیل خانواده های سرشناس گرفته شده مانند کنت پاول هستراگانوف.


مواد غذایی خاص و مشخص، وقت تهیه سریع و طعم خوشمزه اون دلایلی هستند که این غذا را کلاسیک کرده اند!
•وقت آماده سازی 20 دقیقه
•وقت نهایی 38 دقیقه
•مناسب 6 نفر

مواد و ترکیبات لازم:
گوشت راسته گوساله به ضخامت 3 سانتیمتر

½ 2 فنجان قارچ

2 عدد پیاز متوسط باریک خرد شده

یک حبه سیر ریز خرد شده

¼ فنجان کره یا مارگارین

½ 1 فنجان عصاره گوشت

½ قاشق چایخوری نمک

¼ فنجان آرد

½ 1 فنجان خامه یا خامه ترش

3 فنجان نودل تخم مرغی پخته داغ

یک قاشق غذاخوری روغن

نمک و فلفل برای طعم بهتر

طرز تهیه:
گوشت را به قطعات 3 سانتیمتری خرد نمایید.

گوشت را به همراه روغن داخل تابه ریخته سرخ کنید.


گوشت قهوه ای شده را از تابه خارج کرده و جدا بگذارید.


در همان تابه که گوشت را سرخ کرده اید، کره یا مارگارین را بریزید تا آب شود.


آرد را داخل تابه ریخته تفت دهید، سپس قارچ، پیاز و سیر را به اون اضافه کرده روی حرارت متوسط سرخ کنید.


پیشنهاد هنرمند برای غذای امروز
مرتب هم بزنید.


عصاره و نمک را به اون بیافزایید.


سپس اینکه به جوش آمد حرارت را کم کنید.


سپس گوشت را به مخلوط پیاز اضافه کرده و اجازه دهید مجدد به جوش آید و اون را مرتب به هم بزنید.


اون را به مدت 15 تا 20 دقیقه جوشانده و مرتب هم بزنید، نمک و فلفل را برای طعم بهتر اضافه کنید.


غذاهاي دريايي
خامه را بیافزایید و حرارت دهید تا داغ شود اما به جوش نیاید.


اون را بر روی نودل آماده سرو نمایید.


بیف هستراگانوف باید همراه یک غذای نشاسته دار باشه مثل برنج یا پاستا و یا سیب زمینی.


کال کباب گیلانی
البته در ایران سیب زمینی خلالی با بیف هستراگانوف مرسوم هست.


آشنایی با روش تهیه‌ سوپ قرمز قارچ
اگر میل داشتید که با سیب زمینی سرو کنید فقط کافیست به جای پاستای آبکش شده سیب زمینی خلالی سرخ شده برنامه دهید به این صورت که خوراک گوشت را در دیس ریخته و سیب زمینی را روی اون برنامه دهید.


82 out of 100 based on 42 user ratings 1342 reviews

@