لازانیای هم زده:دی


لازانیای هم زده:دی



لازانیای هم زده:دی
نودل لازانيا 10 عدد
گوشت چرخ كرده 200 گرم
روغن زيتون 1 ق غ
پياز متوسط 1 عدد
گوجه فرنگي متوسط 3 عدد
زردچوبه يك ق چ
دارچين يك چهارم ق چ
اورگانو يا آويشن 1 ق چ
پودر تخم گشنيز يك چهارم ق چ
فلفل سياه يك هشتم ق چ
نمك و فلفل قرمز
ليمو دو عدد
رب گوجه فرنگي دو ق غ
فلفل دلمه اي خورد شده 2 ق غ
آب 2 ليوان
پنير پارمزان (يا ماتزارلا) نصف ليوان + مقداري براي روي لازانيا

لازانیای هم زده:دی
پياز رو خورد كرده و دو دقيقه در روغن زيتون تفت ميديم

لازانیای هم زده:دی
گوجه فرنگي هاي خورد شده رو اضافه ميكنيم و سه دقيقه تفت ميديم

لازانیای هم زده:دی
گوشت و هم ادويه ها منهاي نمك رو اضافه ميكنيم و سه دقيقه تفت ميديم


لازانیای هم زده:دی
رب گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي (كه توي عكس نميبينيد چون اينبار مايل نبودم اضافه كنم) رو توي تابه ريخته و هم ميزنيم

لازانیای هم زده:دی
آب رو توش ميريزيم و اجازه ميديم سسمون قل بزنه تا جا بيافته. و در اين حين اگر نياز بود مجددا مقداري آب اضافه ميكنيم. ما يك سس آبدار نياز داريم چون قراره نودلهاي لازانيا توي همين سس بپزن
آبليمو و نمك رو هم اضافه ميكنيم.

لازانیای هم زده:دی
وقتي سس جا افتاد ميچشيم اگر نياز بود شوري و ترشي و تنديش رو تنظيم ميكنيم (توجه داشته باشيد سس بايد آبدار باشه)


لازانیای هم زده:دی
هر نودل لازانيا رو به سه يا چهار قطعه تقسيم كرده و توي سس ميندازيمشون

لازانیای هم زده:دی
اجازه ميديم براي ده تا 15 دقيقه با حرارت متوسط بپزه تا نودلهاي لازانيا خوب بپزند. هز از گاهي يه همش ميزنيم. و بعد از ده دقيقه مرتب يه تيكه اش رو گاز ميزنيم تا مطمئن شيم به اندازه كافي پخته باشه


لازانیای هم زده:دی
من پارمزان رو به ماتزارلا ترجيح ميدم اما اگر عاشق پنير پيتزا هستيد توش پنير پيتزاي رنده شده بريزيد
همش ميزنيم و زيرش رو خاموش ميكنيم

لازانیای هم زده:دی
كمي پنير رنده شده هم روش ميريزيم و توي تابه سرو ميكنيم
گفتم توي تابه چون مسلما اين مدل غذاها رو آدم واسه خودش درست ميكنه نه مهمون! اگه برنامه بود يه ظرف ديگه هم كثيف كنيم كه يه دفعه مثل بچه هاي خوب لازانياي سنتي درست ميكرديم ديگه!


لازانیای هم زده:دی
خيلي ساده تر از اينه كه بخواد نكته اي داشته باشه ولي چند موضوع رو متذكر ميشم:
لطفا حتما هميشه غذاهاتون رو در هر مرحله بچشيد چون رمز خوشمزه شدن غذاها به همينه (مگر اينكه روزه باشيد)
و حتما حتما يه تيكه از نودلها رو گاز بزنيد كه مطمئن شيد خوب پخته و خام و سفت و يا له و خميري نباشه (مگر اينكه روزه باشيد)
و در آخر ... بهتر اينه كه درجا ميل بشه


منبع:کارگاه آشپزسازی



76 out of 100 based on 86 user ratings 286 reviews

@