استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار


استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار



استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار
استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 5 دقیقه


مواد لازم : برای 4 نفر


استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار



سس دمی گلیس (نوعی سس قهوه ای فرانسوی، مخلوطی از سس قرمز و سس ورستر شایر)

طرز تهیه :
1. با استفاده از یک وردنه، 1/4 فنجان دانه ی فلفل را لای یک دستمال تا شده له بکوبید.
2. چربی اضافی را از استیک ها جدا کنید. با نمک و دانه های فلفل کوبیده شده مزه دار کنید.


3. یک ماهیتابه ی بزرگ را روی شعله بگذارید. داخل آن روغن بریزید و روی شعله ی زیاد هر طرف استیک ها را به مدت 4 دقیقه بپزید تا به حالت نسبتاً نیم پخته دربیایند.
4. چربی را از ماهیتابه بیرون بریزید.


5. سس دمی گلیس و آب داغ را اضافه کنید. هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
6. خامه را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس آنقدر غلیظ شود که از پشت قاشق نریزد.


7. کره را بریزید و هم بزنید. طبق ذائقه با نمک مزه دار کنید.

هنگام سرو:
روی هر ظرف گرم شده یک تکه استیک از وسط برش خورده برنامه دهید. سس را با ملاقه روی استیک ها بریزید و دانه های فلفل خیس خورده را یکدست روی تمام قسمت ها پخش کنید.

نکته:
استیک برش نیویورکی بین استیک های پرچربی مانند استیک گوشت دنده و استیک های خیلی نازک مانند استیک سیرلیون (راسته) یا استیک فیله، غذای متعادل تری است. رگه های چربی در آن به مقدار بسیار مناسبی وجود دارد و این استیک برای گریل کردن عالی است.


منبع : sooran.com




82 out of 100 based on 42 user ratings 1042 reviews

@