سوپ گشنیز مکزیکی


سوپ گشنیز مکزیکی



سوپ گشنیز مکزیکی
سوپ گشنیز مکزیکی




سوپ گشنیز مکزیکی

واد لازم:
  • گشنیز خرد شده یک لیوان
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
  • سینه مرغ ۳۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • نمک به میزان دلخواه
  • شیر یک لیوان
  • آب ۳ لیوان
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • عدس پخته یک لیوان
  • کوفته ریزه در صورت دلخواه سرخ شده برای داخل سوپ
  • زیره سبز
  • فلفل قرمز به میزان دلخواه

طرز تهیه:
ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیاز که آن را به چند قسمت تقسیم کرده‌ایم داخل قابلمه ریخته و با کمی روغن زیتون آن را تفت می‌دهیم. به مرغ نمک و کمی زعفران اضافه می‌کنیم و آب را داخل قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا مرغ بپزد. در اواخر پخت مثلا نیم ساعت بعد، گشنیز را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تمام مواد با هم بجوشند.
شیر را با آرد مخلوط کرده و وقتی که تمام مواد با هم مخلوط شدند و پختند، مایه شیر رابه آن اضافه کرده و سریع به هم می‌زنیم تا غلیظ شود. عدس و خامه را به مواد اضافه کرده و وقتی که خامه گرم شد سوپ را از روی حرارت برداشته و سرو می‌کنیم. این سوپ با آب‌ لیموترش تازه سرو می‌شود و اگر تمایل به اضافه کردن کوفته‌ریزه به آن داشتید در آخر کوفته‌ها را در سوپ می‌ریزیم.



62 out of 100 based on 27 user ratings 52 reviews

@