ته چین گوشت


ته چین گوشت



ته چین گوشت
ته چین گوشت
مواد اولیه:


  • گوشت گوسفندی به اندازه لازم
  • برنج 4پیمانه
  • پیاز ریز خورد شده 1 عدد متوسط
  • کشمش به دلخواه
  • مواد لازم برای ادویه:گرد غوره 2قاشق
  • پودر زیره سبز 1قاشق
  • زرد چوبه نصف قاشق
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • سماغ نصف قاشق
  • پودر پیاز نصف قاشق

دستور پخت:



  1. ابتدا برنج را در آب میپزیم و کمی زود تر برنج را آبکش میکنیم.
  2. سپس مواد ادویه را مخلوط میکنیم.
  3. پس از گذاشتن ته دیگ در قابلمه 1دوم برنج را در قابلمه ریخته و روی آن نصف پیاز ریز شده را پهن میکنیم.
  4. سپس کمی ادویه روی پیاز میپاشیم.
  5. گوشت های خرد شده را ادویه میزنیم تا رنگ گوشت دیده نشود و سپس آنرا روی برنج و پیاز میچینیم.
  6. باقی مانده پیاز را روی گوشت ریخته و برنج را روی گوشت میریزیم تا روی گوشت را کاملا بپوشاند.
  7. بعد برنج را دم میکنیم بعد از بالا آمدن دم برنج میگذاریم به مدت 5 ساعت با حرارت کم بپزد.
  8. کشمش را شسته 1 پیاز کوچک را نگینی خورد کرده سرخ میکنیم به همراه زردچوبه و کشمش هارا به همراه پیاز سرخ کرده کنار برنج درون قابلمه میزاریم تا غذا حاضر شود.

نکته ها:
۱٫گوشت حتما باید خام باشد آنرا نپزید.همه چربی گوشت را نگیرید کمی بماند.
۲٫در زمستان میتوانید چغندر ها به قطر ۱ سانت برش زده کنار گوشت زیر برنج بگذارید.توجه داشته باشید به چغندر ادویه و نمک نزنید
۳٫گوشت نباید زیاد ضخیم باشد.برای سرو غذا کشمش روی برنج را با زعفران و کمی برنج مخلوط کرده و روی برنج را با آن تزیین میکنیم و گوشت را کنار برنج یا در ظرفی جدا سرو میکنیم



62 out of 100 based on 37 user ratings 1162 reviews

@