طرز تهیه میرزا قاسمی


طرز تهیه میرزا قاسمی



طرز تهیه میرزا قاسمی
آشنایی با روش درست کردن میرزاقاسمی.

طرز تهیه میرزا قاسمی


مواد لازم

مواد لازم
مقدار

‏بادمجان
١ ‏کیلو

تخم‌مرغ
٧ ‏عدد

‏گوجه‌فرنگی
٢ ‏عدد

سیر
۵ ‏حبه

‏پیاز
٢ ‏عدد

روغن
به مقدار لازم

‏نمک و ادویه و فلفل
به مقدار لازم

طرز تهیه

‏ابتدا بادمجان‌ها را با پوست شسته و بر روی آتش به صورت کبابی درمی‌آوریم، به طوری که پخته هم بشود. سپس آن‌ها را پوست‌کنده و به صورت حبه‌های بسیار ریز ‏در می‌آوریم. گوجه‌فرنگی‌ها را پوست‌کنده و به همراه سیر ریز می‌نماییم. تمامی موادمان را در روغن سرخ نموده و نمک و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم. زمانی که مواد ما کاملاً سرخ شد، تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به آن اضافه می‌کنیم. می‌گذاریم که تخم‌مرغ‌ها روی مواد سفت شوند.



منبع:طرز تهیه میرزا قاسمی



طرز تهیه ته چین قالبی آلبالو پلو

1:

میرزا قاسمی یک غذای شمالی بسیار خوش طعم و لذیذ هست با دستور پخت اون آشنا شوید.


طرز تهیه میرزا قاسمی

مواد لازم
مواد لازم
مقدار
بادمجان متوسط
5 عدد
سير
يک بوته
تخم مرغ
3 عدد
گوجه فرنگي
2 عدد
روغن و نمک و فلفل
به مقدار کافي

طرز تهیه
بادمجان‌ها را داخل فر يا روی آتش کبابي مي‌کنيم تا کاملاٌ پخته شوند، سپس پوست اونها را کنده و سرهای اونرا ميگيريم و بعد ساطوری مينماييم سپس گوجه فرنگي ها را در آب جوش ريخته و پوست اون را مي گيريم و خرد مي‌کنيم .

سير را کوبيده و داخل روغن داغي که در تابه و روی آتش هست مي‌ريزيم تا کمي سرخ شود بعد بادمجان‌ها و گوجه فرنگي آماده شده را به تابه اضافه کرده و سرخ مي‌نماييم بحدی که آب اونها کاملاٌ کشيده شود و به روغن بیافتد .

کمي نمک و فلفل به اون ميزنيم و مايه را در يک طرف تابه برنامه مي‌دهيم ودر طرف ديگر تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط مينماييم وبهم ميزنيم تا کاملا بسته شده و سرخ شود بعد بادمجانها و تخم مرغ ها را مخلوط مي‌نماييم و ميرزا قاسمي آماده شده را در ديس مي‌کشيم.



منبع:http://wiki.5040.ir/fa/content/article/179.html


70 out of 100 based on 70 user ratings 520 reviews

@