طرز تهیه موساکا


طرز تهیه موساکا



طرز تهیه موساکا
طرز تهیه موساکا

سرآشپز سی زین پیشنهاد می کند برای آخر هفته این غذا را آماده کنید، حتما لذت می برید.
موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که از غذاهای محلی یونانی و با نان سرو می شود ، تو مزه ش شک نکنید اما باید بگویم خیلی پرکالریه اگه رژیم دارید سراغ این غذا نروید چون رژیمی موساکا اصلا معنی ندارد ! ممکنه یک غذای خوشمزه از آب در بیاید ولی دیگه موساکا نیست.
مواد لازم برای ۴ نفر :
بادمجان دلمه‌ای : ۱۰۰۰ گرم
پودر پنیر پارمزان : ۳۰۰ گرم
پیاز : دو عدد
سیر : ۴ حبه
قارچ خورد شده : ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم
پوره گوجه فرنگی : ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : دو قاشق سوپ‌خوری
جعفری خرد شده : ۴ قاشق سوپ‌خوری
شکر : یک قاشق چای‌خوری
پودر تخم گشنیز : دو قاشق چای‌خوری
پودر دارچین : یک قاشق چای‌خوری
پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای خورد شده: یک عدد
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
روغن مایع : به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس سفید:
شیر: یک پیمانه
آرد : یک قاشق غذاخوری
کره : ۲۰ گرم
خامه : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و آویشن: مقداری
برای تهیه سس سفید ، شیرو آرد را خوب مخلوط کنید بزارید روی حرارت و هم بزنید تا جوشیده و غلیظ بشود ، کره و نمک و فلفل را بزنید مخلوط کنید از روی گاز بردارید و بعد خامه را به آن اضافه کنید .

طرز تهیه :
ابتدا بادمجان ها را با پوست به صورت حلقه‌هایی به قطر نیم سانت برش دهید. سپس آنها را نمک بزنید و ۳۰ دقیقه استقامت کنید.
بعد بادمجان‌ها را با آب سرد بشویید و خشک کنید.
کف یک سینی فر را با کمی روغن با برس چرب کنید و بادمجان‌ها را کف سینی بچینید. سپس روی بادمجان‌ها را با برس روغن بمالید و سینی فر را ۱۰ دقیقه، در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برنامه دهید تا بادمجان‌ها سرخ شوند. در این فاصله، یک بار بادمجان‌ها را زیر و رو کنید.
تابه‌ای را روی حرارت برنامه دهید. پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. بعد گوشت را اضافه کنید و آن را در حدی که رنگ آن تغییر کند، تفت دهید. سپس سیر له شده، قارچ، نمک و ادویه‌ها شامل فلفل سیاه، تخم گشنیز و دارچین را به مواد داخل تابه بیفزایید.
در این مرحله، به ترتیب ابتدا پوره گوجه فرنگی، بعد رب گوجه فرنگی، شکر و جعفری خرد شده را بریزید. سپس۳۰ دقیقه به مواد زمان دهید تا بپزند تا حدی که آب مواد کشیده شود.
یک ظرف مناسب فر انتخاب کنید.
۱- یک لایه بادمجان سرخ شده را در ظرف بچینید.
۲- یک لایه از مواد گوشتی روی آن بریزید.
۳- سس سفید را یک لایه اضافه کنید.
۴- پودر پنیر پارمزان را روی آن بریزید.
این کار را تا زمانی که مواد تمام شوند ادامه بدهید.
آخرین لایه بهتر است بادمجان باشد.
در آخر، سس سفید و پنیر پیتزا را روی مواد بدهید. ظرف را ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر، با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برنامه دهید.
موساکای سرآشپز سیزین آماده است.
نوش جان

سیزین - زندگی به سبک تو



طرز ِ تهیه ی ِ عدسی

1:



طرز تهیه کباب کوبیده به صورت حرفه ایی...واسه سیزده بدر بدردتون میخوره

2:



94 out of 100 based on 84 user ratings 634 reviews

@