کباب بال مرغ


کباب بال مرغ



کباب بال مرغ
کباب بال مرغ
کباب بال مرغ



طرز تهیه بال مرغ کبابی تند

مواد اولیه :
برای 6 نفر
بال مرغ 12 عدد
سس سالاد (سس سالاد ایتالیایی) 225 گرم
سس فلفل 1/2 تا 3/4 فنجان
فلفل قرمز 1/8 تا 1/2 قاشق چای خوری
کره (آب شده) 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
بال مرغ را به سه بخش تقسیم کنید و ته بال را دور بیندازید.
داخل یک کاسه، سس سالاد، سس فلفل و فلفل قرمز را مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را بردارید و روی آن را ببندید و داخل یخچال برنامه دهید و باقیمانده آن را داخل یک کیسه پلاستیک بزرگ بریزید و بال مرغ را اضافه کنید و تکان دهید و آن را تمام شب داخل یخچال نگهدارید.
مخلوط را دور بریزید و بال مرغ را روی منقل روی حرارت متوسط به مدت 12 الی 16 دقیقه گریل کنید. کره را با نصف پیمانه سس از قبل باقیمانده اضافه کنید و روی بال مرغ بمالید و بدون درپوش به مدت 8 الی 10 دقیقه دیگر گریل کنید.



طرز تهیه کباب کوبیده به صورت حرفه ایی...واسه سیزده بدر بدردتون میخوره

1:

وای وای ..


ساندویج
با روح و روان آدم بازی نکنید


طرز تهیه انواع خورش

2:

یکی از بهتــــــــــــــــریــــ ــــــــــــــــــن خوردنی هاست..
وای چقد دلم خواست
وای فشارم افتاد
وای بال
وای کباب
وای...


غذاهاي ابداعي و خوشمزه

3:

بال مرغ خیلی خوشمزست هم راحته هم زود هضمهو کلی خاصیت داره


68 out of 100 based on 63 user ratings 838 reviews

@