پیش غذاها


پیش غذاها



پیش غذاها
پَد پی گَی

پیش غذاها

مواد لازم برای ۵ نفر:
سینه مرغ ۱ عدد

سیر ۲ حبه

فلفل دلمه قرمز، نارنجی و سبز نصف از هر کدام، خلالی شده

لوبیا سبز پخته شده ۲ پیمانه

سویا سس به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

ریحان تازه به مقدار لازم

پَد پی گَی؛ غذای تایلندی
طرز تهیه:
مرحله ۱ – سیر و فلفل قرمز (در صورت
تمایل برای تند شدن غذا) را با هم کوبیده و در مقداری روغن تفت
دهید، سینه های مرغ را خلالی خرد کرده، به سیر افزوده و اجازه داده
در حین تفت دادن پخته شود.
مرحله ۲ – سویا سس را به مقدار مناسب
اضافه کنید. (سویا سس شور مزه است و استفاده زیاد آن باعث شوری غذا
می‌شود)
مرحله ۳ – فلفل دلمه‌ها را به همراه
فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله ۴ – در نهایت لوبیا پخته و
ریحان را افزوده و کمی تفت داده، نیازی نیست مواد سرخ شوند فقط در
حد تفت دادن کافی است تا تازگی سبزیجات حفظ شده و ریحان‌ها له
نشوند، خوراک آماده شده را در ظرف دلخواه چیده و همراه با برنج سرو
نمایید.



5 دستور پخت لازانیای خوشمزه

1:

نودل با سبزیجات و گوشت
پیش غذاها

مواد لازم برای ۴ نفر:

نودل : ۲۰۰ گرم

گوشت : ۱۰۰ گرم

قارچ : ۱۰۰ گرم

اسفناج : ۱۰۰ گرم

پیاز : نصف

هویج : نصف

فلفل سبز : یک عدد

سیر : یک عدد

کنجد بوداده : یک قاشق چایخوری

روغن کنجد ، نمک ، شکر و فلفل : به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
نودلها را با آب پخته و سپس آبکش کردن با آب سرد بشویید .

گوشتها رابرش نازک داده و اون را با سیر ، یک قاشق چای خوری شکر ،
یک قاشق چای خوری روغن کنجد ، فلفل و نمک مخلوط کنید .

قارچها را برش داده و اون را با یک سوم قاشق چای خوری شکر مخلوط
کنید .

اسفناج ها را در آب جوش ریخته و سریع شعله را خاموش کنید .

آب اون را گرفته و اون را با نصف قاشق چای خوری روغن کنجد و نمک
مخلوط کنید .

پیاز ، فلفل سبز و هویج را برشهای ۵ سانتی بزنید .

سپس اینکه روغن را در یک ماهیتابه داغ کردید ، ابتدا پیاز و سپس
هویج و بعد فلفل سبز را در اون بریزید .

قارچ و گوشت را نیز در روغن تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود .

نودل های پخته شده را با بقیه مواد در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب با
هم مخلوط کنید .

حالا غذای شما آماده هست و می توانید میل کنید.


دمپخت مرغ


مرغ سرخ کرده در فر

2:

پیش غذاها

مواد لازم :

تخم مرغ بزرگ ۷ عدد

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده ۱ عدد

هویج رنده شده ۲۵۰ گرم

خرده نان سبوس دار خشک شده ۲۰۰ گرم

بادام هندی بو داده کاملاً خرد شده ۸۵ گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم
روش تهیه:
* تخم‌مرغ‌ها را داخل آب سرد بریزید و اون را روی حرارت برنامه دهید
تا آب شروع به جوشیدن کند.


5 دستور پخت لازانیای خوشمزه
سپس این که تخم مرغ‌ها ۵ دقیقه در آب
جوشیدند، اون‌ها را بیرون بیاورید و سریع در آب سرد برنامه دهید تا
خنک شوند.


طرز تهیه ی قیف ژامبون با سیب‌ زمینی
سپس با دقت پوست اون‌ها را جدا کنید.
* طی مدتی که تخم مرغ‌ها سرد می‌شوند،
روغن را داغ کنید و پیاز را ۵ دقیقه در اون تفت دهید.


طبخ کوکوی دو لایه ذرت و برنج
سپس هویج را
اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه یا بیشتر هویج را روی حرارت نگاه دارید
تا کاملاً نرم شود.


طبخ خورش برگه زردآلو
سپس پودر کاری را اضافه کنید و بگذارید چند
دقیقه‌ای بیشتر روی حرارت باقی بمانند.
* سپس برداشتن اون‌ها از روی حرارت،
خرده نان را بیفزایید و خوب به هم بزنید.


طبخ کتلت میگو با سس تمرهندی
وقتی مواد سرد شدند، تخم
مرغ باقیمانده را در ظرف جداگانه‌ای خوب بزنید و به سایر مواد
اضافه کنید.

با چاشنی‌های دلخواه خود، طعم اون را طبق ذائقه خود
تنظیم کنید.
* مواد را به شش قسمت تقسیم نمایید و
با دست اون‌ها را صاف و یکدست کنید.

برای اینکه تخم مرغ به دستانتان
نچسبد، دستان خود را مرطوب کنید و یا با چند قطره روغن آفتابگردان،
چرب نمایید.
* با مواد، تمام اطراف تخم مرغ را
بپوشانید.

اگر مواد را خوب فشار دهید اون‌ها کاملاً به دیواره تخم
مرغ‌ها می‌چسبند.

سپس تخم مرغ‌های پوشیده شده را داخل ظرف بادام
هندی بغلتانید.

غلتاندن تخم مرغ‌ها در آرد سبب می‌شود مواد بهتر
اطراف تخم مرغ‌ها بچسبند.
* تخم مرغ‌ها را می‌توانید به مدت یک
شب در یخچال نگه داری کنید.
* برای پخت تخم مرغ‌ها، اون‌ها را به
مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد برنامه
دهید.

سپس اون‌ها را بیرون بیاورید و وقتی سرد شدند، با چاقوی تیز
از وسط، نصف کنید.

غذا آماده سرو هست.


3:


این به نظر خیلی خوب میادا
داره چشمک میزنه


76 out of 100 based on 46 user ratings 196 reviews

@