انواع خورشت ها


انواع خورشت ها



انواع خورشت ها
مواد لازم: گوشت گوساله=500 گرم پیاز=3 عدد ماست سفت=2 لیوان کره=20 تا 30 گرم خلال بادام=2 قاشق سوپخوری زعفران آب کرده=3 قاشق سوپخوری نمک و فلفل=به مقدار لازم سرکه انگور=4 قاشق سوپخوری سیر=3 حبه طرز تهیه: 1. گوشت را به...


مواد لازم:
گوشت گوساله=500 گرم
پیاز=3 عدد
ماست سفت=2 لیوان
کره=20 تا 30 گرم
خلال بادام=2 قاشق سوپخوری
زعفران آب کرده=3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار لازم
سرکه انگور=4 قاشق سوپخوری
سیر=3 حبه
طرز تهیه:
1. گوشت را به قطعات درشت خرد کنید.
2. دو عدد پیاز را حلقه حلقه کنید و کمی با گوشت تفت دهید و با مقدار کمی آب بگذارید تا بجوشد و پخته شود(به اندازه ای که آب گوشت در حدود 5/1 لیوان باقی بماند)
3. 1 عدد پیاز باقی مانده را حلقه حلقه برش بزنید. سیر و خلال بادام را هم به صورت خلال خرد کنید. پیاز و سیر را با کره سرخ کنید.
4. ماست و زعفران را مخلوط کنید و همراه پیاز و سیر سرخ شده داخل قابلمه بریزید.
5. بگذارید خورش کمی جا بیفتد و در آخر خلال بادام و سرکه را اضافه کنید.
6. بعد از 5 دقیقه جوشیدن خورش آماده است.
نکته: این غذا را می توانید با برنج سرو کنید ولی در اصل این غذا با نان خورده می شود.
این خورش غذایی متعلق به زمان صفویه است که در مراسم و مهمانی های رسمی سرو می شده است. :f av5:
مواد لازم : رب ازگیل یك پیمانه گردوی چرخ‌شده یك و نیم پیمانه گوشت چرخ‌شده بوقلمون 500 گرم پیاز رنده‌شده دو عدد زعفران و نمک و فلفل و شکر به میزان لازم آلو خورشی 10 عدد طرز تهیه : پیاز...


مواد لازم :
رب ازگیل یك پیمانه
گردوی چرخ‌شده یك و نیم پیمانه
گوشت چرخ‌شده بوقلمون 500 گرم
پیاز رنده‌شده دو عدد
زعفران و نمک و فلفل و شکر به میزان لازم
آلو خورشی 10 عدد
طرز تهیه :
پیاز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوی چرخ‌شده اضافه می‌كنیم و آن را هم كمی تفت می‌دهیم. رب را اضافه كرده و مقداری آب ریخته و می‌گذاریم كاملا به روغن بیفتد. وقتی كه خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پیاز رنده شده، نمك و فلفل اضافه كرده و آن را به صورت قلقلی یا توپی در آورده، سرخ می‌كنیم و درون خورش می‌ریزیم. نیم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه می‌كنیم.
نكته:
توجه داشته باشید رب ازگیل تقریبا شیرین است اگر تمایل به خورش شیرین ندارید مقداری آبلیمو استفاده كنید. برای به روغن افتادن بیشتر خورش هر از چند گاهی به آن خرده‌های یخ اضافه كنید تا كاملا به روغن بیفتد. :f av5:
مواد لازم : گوشت مرغ 1250 گرم گردو 500 گرم تره 125 گرم نعناع 125 گرم گشنیز 125 گرم جعفری ساطوری شده 125 گرم سیر 3 عدد آب انار 3 فنجان رب انار 150 گرم روغن 100 گرم پیاز داغ...


مواد لازم :
گوشت مرغ 1250 گرم
گردو 500 گرم
تره 125 گرم
نعناع 125 گرم
گشنیز 125 گرم
جعفری ساطوری شده 125 گرم
سیر 3 عدد
آب انار 3 فنجان
رب انار 150 گرم
روغن 100 گرم
پیاز داغ عسلی 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 4 عدد
آرد برنج 0.5 فنجان
فلفل قدری
نمك قدری
طرز تهیه :
مرغ پاك كرده باشد یا گوشت ماهیچه بدون استخوان باشد , مغز گردو چرخ كرده باشد , سبزی ( نعناع , گشنیز , تره و جعفری ) باشد , پیاز سرخ كرده باشد
مرغ را تمیز كرده با پیاز سرخ كرده و مغز گردوی چرخ كرده و 4 تا 5 لیوان آب میگذاریم آهسته بجوشد و مرغ نیم پز شود ( در صورت مصرف گوشت آن را با پیاز سرخ كرده و 4 تا 5 لیوان آب میگذاریم نیم پز شود بعد گردو را میریزیم و كمی آب اضافه میكنیم ) سبزی را تمیز می نمائیم میشوئیم در سبد میریزیم تا آب آن برود و ریز خرد میكنیم و سیر را میگوییم و با سبزی و روغن بحدیكه آب سبزی كشیده شود كمی سرخ میكنیم و آنرا داخل گوشت و گردو میریزیم و بعد آب انار یا رب و كمی نمك و فلفل داخل خورش میكنیم و هم میزنیم میگذاریم خورش آهسته بجوشد و ارد برنج را در كمی آب سرد حل میكنیم كم كم داخل خورش میریزیم و بهم میزنیم و میگذاریم تا خورش كاملا جا بیافتد و بعد تخم مرغها را مخلوط می نمائیم و داخل خورش میریزیم بعد از بسته شدن تخم مرغ خورش را بهم میزنیم و مرغ را داخل خورش میگذاریم تا مرغ كمی گرم شود .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست.
مواد لازم برای 4 نفر 400 گرم کلم‌بروکلی 2 پیمانه سویا 1 عدد پیاز بزرگ 4 حبه سیر یک عدد هویج بزرگ 2 ق‌س رب گوجه‌فرنگی روغن به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه مقداری 1 پیاز را پوست کنده،...


مواد لازم برای 4 نفر
400 گرم کلم‌بروکلی
2 پیمانه سویا
1 عدد پیاز بزرگ
4 حبه سیر
یک عدد هویج بزرگ
2 ق‌س رب گوجه‌فرنگی
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه مقداری
1 پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی یا نگینی خرد کنید. هویج را هم پوست کنده، بشویید و به شکل دلخواه برش بزنید.
2 در تابه‌ای روغن ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از داغ شدن روغن، پیازها را در روغن تفت دهید. سیرها را هم له کرده و همراه پیاز سرخ کنید.
3 مقداری زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کرده و سویای آماده را داخل تابه ریخته و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید.

4 بعد از کمی تفت دادن سویا، نوبت به اضافه کردن رب گوجه فرنگی و هویج خردشده است.
5 مدتی که از تفت دادن مواد گذشت مقداری آب به خورش اضافه کنید (تا حدی که روی مواد بیاید) و اجازه دهید تا هویج بپزد.
6 حدود 10 دقیقه به آخر پخت مانده، کلم بروکلی خردشده را اضافه کرده و بعد از پخت خورش را سرو کنید. این غذا را، هم می‌شود با نان سرو کرد و هم با برنج.

فوت‌وفن
برای آماده‌سازی سویا آن را به مدت 20 دقیقه تا نیم‌ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید و بعد از این مدت در آبکش ریخته و با فشردن در دست آب آن را به خوبی بگیرید. حالا سویا آماده استفاده در غذاست.
برای خوش‌رنگ شدن کلم بروکلی بهترین راه این است که در قابلمه‌ای مقداری آب و نمک ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن آب کلم بروکلی را در آن انداخته و بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و سریع زیر آب سرد بگیرید. این شوک حرارتی باعث ثابت ماندن رنگ سبز کلم بروکلی می‌شود.

یه‌جور دیگه
مقدار سیر در این غذا به سلیقه شما بستگی دارد. اگر دوست ندارید، مقدار آن را کمتر یا حتی حذف کنید.:fav5 :
مواد لازم برای 4 نفر 400 گرم کلم‌بروکلی 2 پیمانه سویا 1 عدد پیاز بزرگ 4 حبه سیر یک عدد هویج بزرگ 2 ق‌س رب گوجه‌فرنگی روغن به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه مقداری 1 پیاز را پوست کنده،...


مواد لازم برای 4 نفر
400 گرم کلم‌بروکلی
2 پیمانه سویا
1 عدد پیاز بزرگ
4 حبه سیر
یک عدد هویج بزرگ
2 ق‌س رب گوجه‌فرنگی
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه مقداری
1 پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی یا نگینی خرد کنید. هویج را هم پوست کنده، بشویید و به شکل دلخواه برش بزنید.
2 در تابه‌ای روغن ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از داغ شدن روغن، پیازها را در روغن تفت دهید. سیرها را هم له کرده و همراه پیاز سرخ کنید.
3 مقداری زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کرده و سویای آماده را داخل تابه ریخته و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید.

4 بعد از کمی تفت دادن سویا، نوبت به اضافه کردن رب گوجه فرنگی و هویج خردشده است.
5 مدتی که از تفت دادن مواد گذشت مقداری آب به خورش اضافه کنید (تا حدی که روی مواد بیاید) و اجازه دهید تا هویج بپزد.
6 حدود 10 دقیقه به آخر پخت مانده، کلم بروکلی خردشده را اضافه کرده و بعد از پخت خورش را سرو کنید. این غذا را، هم می‌شود با نان سرو کرد و هم با برنج.

فوت‌وفن
برای آماده‌سازی سویا آن را به مدت 20 دقیقه تا نیم‌ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید و بعد از این مدت در آبکش ریخته و با فشردن در دست آب آن را به خوبی بگیرید. حالا سویا آماده استفاده در غذاست.
برای خوش‌رنگ شدن کلم بروکلی بهترین راه این است که در قابلمه‌ای مقداری آب و نمک ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن آب کلم بروکلی را در آن انداخته و بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و سریع زیر آب سرد بگیرید. این شوک حرارتی باعث ثابت ماندن رنگ سبز کلم بروکلی می‌شود.

یه‌جور دیگه
مقدار سیر در این غذا به سلیقه شما بستگی دارد. اگر دوست ندارید، مقدار آن را کمتر یا حتی حذف کنید.:fav5 :



منوی ویژه تابستانی؛ همه چیز از همه جا!

1:

خسته نباشيد


بورانی سرد اسپانیولی، برای رفع خستگی

2:

دوست عزیز ممنون از تاپیکتون و پست های مفیدتون
ولی چند تا پیشنهاد داشتم:
اول اینکه اگه این خورشت هارو جدا جدا پستشو میزدی و فونتتو یکم رنگی میکردی به نظر من خیلی زیباتر میشد.
دوم اینکه هر تاپیک غذایی که میزنید سعی کنید عکسی از همون غذا را ارائه بدید.چون کاربری که میخواد دستور غذایی را امتحان کنه ظاهر غذا براش مهمه و در نتیجه چون نمیدونه چه شکلی به پست و تاپیک توجهی نمیکنه.
دیگه همینا
باز هم ممنون ازت


70 out of 100 based on 50 user ratings 700 reviews

@