طباخی عربی


طباخی عربی



طباخی عربی

سلام به همه عزیزان

در این تاپیک سعی داریم غذاها ، شیرینی جات ، خوراک ها و ..... کلا طباخی عربی رو به همه شما عزیزان تقدیم کنیم انواع مختلف لبنانی ، عراقی ، مصری ، تونسی ، مغربی ، خلیجی ، فلسطینی ، سوری . امیدوارم مورد توجه و پسندتون برنامه بگیره ، با ما همراه باشید




طباخی عربی طباخی عربی





تهیه پیراشکی گوشت در مایکروفر

1:


عرایس (غذای عربی)


طباخی عربی
مواد لازم:

گوشت چرخ شده 250 گرم
جعفری ریز شده 1 لیوان
پیاز رنده شده 1عدد
گوجه فرنگی ریز شده 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پودر
دارچین كمی
طباخی عربی
نان عربی به مقدار لازم


طرز تهیه:

تمام مواد را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط كنید.
نان عربی را از وسط باز کنید و لای اون از مایه گوشتی بریزید و نان را ببندید.
روی نان را با كمی روغن زیتون چرب كنید.

طباخی عربی


نان را روی یك تكه آلومینیوم بگذارید و سپس به چهار قسمت مساوی تقسیم كنید.


رازهای پخت پاستا از زبان جیمی الیور




طباخی عربی


آلومینیوم را دور نان بپیچید و نان را در سینی فر بگذارید و اجازه دهید نان به مدت 30 دقیقه با حرارت 180 تا 200 درجه سانتیگراد بپزد.
نان ها پس از خارج كردن از فر باید كمی برشته شده باشند.
نان ها را در ظرف بچینید و اطراف اون را با مواد دلخواه خود تزئین كنید.


آش خیار چمبر - غذای محلی استان مرکزی

2:


عرایس (غذای عربی)


طباخی عربی
مواد لازم:

گوشت چرخ شده 250 گرم
جعفری ریز شده 1 لیوان
پیاز رنده شده 1عدد
گوجه فرنگی ریز شده 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پودر
دارچین كمی
طباخی عربی
نان عربی به مقدار لازم


طرز تهیه:

تمام مواد را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط كنید.
نان عربی را از وسط باز کنید و لای اون از مایه گوشتی بریزید و نان را ببندید.
روی نان را با كمی روغن زیتون چرب كنید.

طباخی عربی


نان را روی یك تكه آلومینیوم بگذارید و سپس به چهار قسمت مساوی تقسیم كنید.


دو پیازه ی میگو




طباخی عربی


آلومینیوم را دور نان بپیچید و نان را در سینی فر بگذارید و اجازه دهید نان به مدت 30 دقیقه با حرارت 180 تا 200 درجه سانتیگراد بپزد.
نان ها پس از خارج كردن از فر باید كمی برشته شده باشند.
نان ها را در ظرف بچینید و اطراف اون را با مواد دلخواه خود تزئین كنید.


خورش تره، غذای کردی

3:

کُبّه عربی

طباخی عربیطباخی عربی

مواد لازم:
بلغور خيس شده 2 ليوان
گوشت چرخ کرده 350 گرم
پياز متوسط 4 عدد
خلال بادام 1 هستکان
گردايشان پودر شده 1 هستکان
کشمش پلايشاني 1 هستکان
نمک، فلفل، زردچوبه و ادايشانه به ميزان لازم
گرد ليمو عمانی 1 قاشق غذاخوري
آب تمرهندي 1 ليوان
پياز براي سس 3 عدد
طرز تهيه:
ابتدا 150 گرم از گوشت چرخ کرده را با بلغور خيس شده و يک عدد پياز کوچک با هم چرخ مي نماييم.


کوکوی اِشپل - غذای محلی گیلان
نمک و زردچوبه را هم اضافه مي نماييم و ورز مي دهيم.


قروتو - غذای محلی بجنورد
سپس سه عدد پياز متوسط را خلال می کنيم و سپس 200 گرم از باقيماندة گوشت را با پياز تفت مي دهيم.


آش اماج - غذای محلی استان همدان

سپس تفت دادن، گوشت و پياز، خلال بادام، گرد ليمو عمانی و گردو را به اون اضافه مي نماييم.

سپس نمک، فلفل و ادايشانه را به ميزان لازم اضافه مي نماييم.

در آخر کشمش شسته شده را به اون می-افزاييم.

ملات داخل کبه آماده هست.


طرز پيچيدن کبه:
ابتدا يک کيسه فريزر را نصف می کنيم و رايشان پيش دستي می گذاريم.

سپس خمير را به اندازة پيش دستي پهن مي نماييم و از ملات آماده شده به اندازة 2 قاشق غذاخوري روی اون پهن مي نماييم.


سپس مقدار ديگري خمير برداشته و رايشان ملات را با اون مي پوشانيم.

دور تا دور کبه را با دست درست می کنيم و سپس با احتياط داخل ماهي تابه ای از روغن داغ شده مي گذاريم تا سرخ شود.


طرز تهيه سس کبه:
ابتدا پيازها را خرد می کنيم.

سپس آب تمرهندي، فلفل و ادايشانه را اضافه مي کنيم.

سپس جوشيدن سس، کبه های سرخ شده را به اون اضافه مي نماييم و رايشان حرارت ملايم می گذاريم تا کبه جا بيفتد.

سپس اون کبه ها براي سرو آماده هست.


نکته: هرگز نبايد موقع پخت، در ظرف کبه ها و سس را بست، چون کبه ها از هم باز مي شود.


نکته: ميزان آبی که به سس اضافه می کنيم نبايد زياد باشد که کبه ها در اون غوطه ور شوند، چون رايشان طعم کبه ها تأثير مي گذارد.
توسط: هدي اميني
طباخی عربی طباخی عربی طباخی عربی



70 out of 100 based on 60 user ratings 1360 reviews

@