ماهی چیلی زنجفیلی با سبزیجات


ماهی چیلی زنجفیلی با سبزیجات



ماهی چیلی زنجفیلی با سبزیجات
ماهی چیلی زنجفیلی با سبزیجات
این خوراک ماهی را با خیال راحت بخورید. سردی ماهی به هیچ وجه شما را اذیت نمی کند چون با خلالهای زنجفیل گرم شده و طعمی تند و خاص به خود گرفته است. این خوراک ماهی واقعاً یک غذای استثناییست، مخصوصاً برای کسانی که ماهی دوست دارند.ماهی چیلی زنجفیلی با سبزیجات
اهی سفید را به روشی متفاوت بپزید؛ طعم های آسیایی به مزه و بافت ماهی سفید جذابیت خاصی می دهند.

مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه



زمان آماده‌سازی مواد 15 دقیقه و زمان پخت آن 10 دقیقه می‌باشد؛ به این ترتیب یک وعده غذای کامل در زمان کمتر از نیم ساعت آماده می‌شود.
مواد لازم:
فیله ماهی سفید
600 گرم
زنجفیل تازه
یک قطعه 5 سانتیمتری
سس سویای کم‌نمک
2 قاشق غذاخوری
اسفناج تازه
800 گرم
لوبیا سبز تازه
200 گرم
سرکه سفید
2 قاشق غذاخوری
شکر
1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز
1 عدد
گشنیز تازه خرد شده
2 قاشق غذاخوری
نعنا تازه خرد شده
2 قاشق غذاخوری
برگ نعنای تازه برای سرو غذا

طرز تهیه:
  1. زنجفیل را پوست گرفته و به شکل خلال برش دهید.
  2. دانه‌های فلفل‌قرمز را گرفته و به صورت باریک خرد کنید.
  3. فلفل سبزهای تازه را از طول به صورت مورب نصف کنید
  4. برنج را طبق دستور تهیه کنید
  5. همزمان، تابه ای نچسب و بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید. روی آن روغن مایع گیاهی بریزید و هر طرف فیله‌ماهی ها را با نمک و فلفل آغشته کرده و برای 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید. فیله‌ماهی‌های سرخ‌شده را به بشقابی منتقل کنید.
  6. سرکه سفید، سس سویا، زنجفیل و فلفل قرمزو شکر را به تابه اضافه کنید. آن ها را برای 1 دقیقه تفت دهید تا گرم شوند و عطرشان بلند شود.
  7. لوبیاها و اسفناج را در قابلمه‌ای پر از آب در حال جوش بپزید تا رنگ سبز آن ها تیره‌تر شود ونرم شوند. آب آن ها را بگیرید.
  8. گشنیز و نعنای خرد شده را به برنج اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. روی آن برگ نعنا بگذارید.
  9. لوبیاها، اسفناج و ماهی را بین بشقاب ها تقسیم کنید. مخلوط زنجفیل را روی مواد بریزید و با برنج سرو کنید.



76 out of 100 based on 76 user ratings 976 reviews

@