طرز تهیه خامه فرم گرفته


طرز تهیه خامه فرم گرفته



طرز تهیه خامه فرم گرفته
برای تهیه خامه فرم گرفته سه تا راه وجود داره:
اولیش روش سنتی و اولیه هست که یکم هم سخته و برای کسانی خونه که به خامه قنادی و پودر خامه دسترسی ندارند:

طرز تهیه خامه فرم گرفته

هر کدوم از این بسته های خامه پاکت صورتی با مارکهای مختلف معمولا 200 تا 210 میلی لیتر هستن که به ازای هر دو تا پاکتش ما نصف لیوان شکر لازم داریم. یعنی برای هر 400 تا 420 میل خامه تقریبا 100 گرم شکر
واسه یه کیک ساده دایره ای به قطر تقریبی 21 تا 23 سانت این مقداری که میگم جواب میده. البته اگه چیزی اضافه اومد هم این خامه به خوبی فریز میشه. یعنی ماهها توی فریزر توی ظرف در بسته میتونید نگهداری کنید. ولی خیلی مهمه که کنار مواد بودار نباشه که بو جذب نکنه و حسابی هم در ظرف کیپ باشه که هوا نبینه. از فریزر در آورده و خوب میزنیم و عین روز اولش میشه. پس کلا چیز کار درستیه!
پاکت خامه ها رو که باز کردید حتما آب توی پاکت رو بریزید دور ( یا بریزید توی سوپ یا میلک شیک یا...) چون ما این آب اضافی رو لازم نداریم.
طرز تهیه خامه فرم گرفته
حالا شکر رو بریزید روش.
توصیه میکنم اگه عجله دارید از ظرف فلزی استفاده کنید. ولی من معتقدم کاری که عجله ای باشه پایان جالبی نخواهد داشت. دیگه خود دانید!
طرز تهیه خامه فرم گرفته
با چنگال فقط به اندازه ای که شکر توی خامه مخلوط شه همش میزنیم.
واسه کمک میتونم پیشنهاد کنم که تا ده بشمارید و بعد دست نگهدارید!
طرز تهیه خامه فرم گرفته
بعد میذاریم توی فریزر تا تگری بشه.
اگه زمستونه که معمولا 20 دقیقه ای آماده است. ولی اگه تابستونه.... بعد از 20 دقیقه این شکلی میشه که میبینید.
طرز تهیه خامه فرم گرفته
من معمولا زمستونا هر ده دقیقه یه همش میزنم. و بعد از 20 دقیقه هم آماده است.
ولی الان که هوا گرمه... این عکسی که میبینید بعد از اینه که دوباره نیم ساعت دیگه هم توی فریزر مونده بوده! باز با چنگال اطرافش که تگری شده بود رو هم زدم و به وسط ظرف منتقل کردم.
طرز تهیه خامه فرم گرفته
بعد از نیم ساعت دیگه... این تصویر نهاییشه. یعنی چه زمستون چه تابستون. چه سیبری چه استوا. باید به یه همچین حالتی برسید. رگه های یخ رو به وضوح باید توی خامه تون ببینید. این مرحله اش مهمه!
اگه این فرمی نشده باشه توی کیفیت نهایی خامه تاثیر میذاره.
طرز تهیه خامه فرم گرفته
پیشنهاد میکنم اگه تابستونه یا اینکه فر روشنه و آشپزخونه تون گرمه... برید توی اتاق جلوی کولر بشینید.
من از اول توی یه ظرف پیرکس گنده ریخته بودمش و دیگه توی همین ظرف کارم رو ادامه دادم. همینطور که قبلا گفتم اگه عجله دارید باید توی ظرف فلزی بریزید که سریع تر یخ بزنه. ولی بعد تو این مرحله باید به یه ظرف دیگه منتقلش کنید چون میخوایم با همزن بزنیمش و ظرفتون خط میافته. حواستون باشه که توی ظرف از جنش "روی" هم نزنید چون خامه تون خاکستری رنگ میشه. توی ظرف استیل میشه .... ولی ظرفتون خط میافته. پس بهتره که یا از ظرف استیلی که دیگه دوستش ندارید استفاده کنید و یا شیشه ای و یا پلاستیکی. من خودم به لحاظ تنبلی در امر ظرف شستن... از اول میریزمش توی پیرکس و میذارم فریزر.
مهمه که ظرفتون خیلی خیلی بزرگ و جادار باشه چون خامه قراره افزایش حجم بده. حداقل شش برابر میشه!
طرز تهیه خامه فرم گرفته
من هر پنج دقیقه ای یه عکس واسه تون گرفتم که کیفیت کار رو ببینید. همینطور که میبینید در اوایل کار ، خامه کاملا آب میشه. ولی صبور باشید و همینطور به همزدن ادامه بدید.
طرز تهیه خامه فرم گرفته
در اوایل کار، شما خامه رو بره بره ای میبینید یعنی تیکه های چربی توش مشاهده میشه. به هم زدن ادامه بدید. توی این تکنیک شما لزومی نداره که از ظرف یخ استفاده کنید و به همین شیوه ای که میگم سریع به نتیجه میرسید.
طرز تهیه خامه فرم گرفته
و باز 5 دقیقه بعد. البته تا اینجای کار دیگه همزن بیچاره تون باید داغ کرده باشه. من اون موقع که بچه بودم خونه خودمون کولرش پایین بود. میرفتم جلو کولر مینشستم که بادش مستقیم بخوره پشت همزن و خنک نگهش داره. ولی الان که کولر اسپلیت داریم دیگه نمیشه و با سلام و صلوات همزنم رو زنده نگه میدارم!
طرز تهیه خامه فرم گرفته
و باز 5 دقیقه بعد... همینطور که میبینید دیگه تیکه های چربی از بین رفته و خامه کاملا یکدست و لطیف و پفکی شده. ولی شما به کار خودتون ادامه بدید و گول ظاهرش رو نخورید! البته زمستونها خیلی سریعتر فرم میگیره
طرز تهیه خامه فرم گرفته
و 5 دقیقه بعد... این دیگه آخر کاره. همینطور که میبینید اثر پره ها کاملا توی خامه میمونه و با این کیفیتی که میبینید شما میتونید به راحتی کیک ها تون رو هر مدلی که خواستید تزئین کنید. ( ولی نه در تابستان!) تو این مرحله دیگه میشه اسانس و رنگ به خامه اضافه کرد. حتما واسه تزئین کیک به خامه تون اسانس خوشبو اضافه کنید چون همین یک قطره اسانس تاثیر زیادی توی نتیجه کار داره. و خودتون حتما وارد هستید که بیشتر از 3 قطره اسانس، خامه رو تلخ میکنه.
من پیشنهاد میکنم که کیکتون رو از روز قبل درست کنید و سلفون بکشید و توی یخچال نگهدارید و در روز جشن خامه رو درست کنید و سریع به تزئینش بپردازید. ولی اگه خواستید خامه رو از قبل درست کنید... با همون شرایطی که گفتم نگهداری کنید و موقع استفاده دوباره خوب بزنید که به همین کیفیت برسید.
طرز تهیه خامه فرم گرفته
واسه اینکه خوب متوجه شید که کیفیتش چه جوری میشه من ظرف رو وارونه کردم و عکس گرفتم تا متوجه شید که چقدر خوب سفت و فرم گرفته و عالی میشه. جالبه من سه چهار دقیقه اینجوری نگهش داشتم که چندتا عکس بگیرم و با وجود اینکه خونه مون داغ بود ولی از توی ظرف تکون نخورد!
طرز تهیه خامه فرم گرفته

نکته :
لازمه یه تجربه ای رو باهاتون در میون بذارم: اين شیوه فرم دادن به خامه با خامه پاکت صورتی موجود در بازار صد درصد جواب میده. فقط... یه موردی که بهش برخوردم اینه که خامه مارک میهن جنسش فرق میکنه! من این موضوع رو برای این لحظه دارم میگم چون امکان داره فردا پس فردا باز کیفیتش عوض شه! ببینید دوستان... شما معمولا وقتی میخواید خامه رو از پاکت خارج کنید کافیه سرش رو با قیچی ببرید و یه تکون بهش بدید و خامه قالبی به شکل مکعب مستطیل میافته توی ظرف. اگه این اتفاق افتاد که نشون میده جنس خامه مناسبه و صد درصد خوب فرم میگیره. اما با خامه مارک میهن من تجربه کردم که خامه قالبی بیرون نمیاد و مثل خامه زده شده است و باید با قاشق خالیش کنی. و بعد هم وقتی توی فریزر میذاریمش به جای اینکه تگری بشه بافتش مثل بستنی میشه و هرچی هم که توی فریزر بمونه بازم تگری نخواهد شد. در نتیجه بعدا هم هرچی پدر همزنتون رو دربیارید بی فایده خواهد بود و فرم نمیگیره! ولی خب در عوض این نوع خامه واسه درست کردن دسرهایی مثل پاناکتا و یا بستنیها خیلی خوبه. من همیشه از کاله و پگاه برای این شیوه فرم دادن به خامه استفاده میکنم و جواب میده. البته خب هیچ مارکی کیفیت خامه اش استاندارد نیست. اون تگری شدنه رو همیشه مرجع برنامه بدید.



نکاتی برای آسایش در آشپزخانه

1:

روش دوم:تشریف میبرید قنادی و به اندازه مورد نیازتون خامه شیرین شده قنادی میخرید
طرز تهیه خامه فرم گرفته
طرز تهیه خامه فرم گرفته
طرز تهیه خامه فرم گرفته

وقتی خریدید میاید خونه و به هر اندازه ای که واسه کیک یا شیرینی نیاز دارید ازش بر میدارید داخل ظرف میریزید.خامه قنادی بصورت قالبی هستش و رنگش سفید خالص نیس شیری رنگه و با چاقو باید برش زد
برش هارو ریز میزنید تا زودتر آب بشه.داخل ظرف که ریختید یکم که نرم شد با همزن اول دور کند و سپس دور تند اونقدر میزنید که سفت و سفید بشه و قابل مصرف.به همین سادگی.
من خودم همیشه از خامه قنادی هستفاده میکنم.هم مطمئن تره و هم سریعتر.


روش سوم:
همون لوازم قنادی ها پودر خامه دارند که معمولا مارک دکتر اتکر زیاده.روی بستش نوشته که با آب یا شیر مخلوط بشه و با همزن همزده بشه تا سفت بشه.این خامه خیلی سبکه و زیاد طعم خامه های بیرون و آماده را نداره و رژیمیه.
دومیش هم خامه مایع هست که گیاهیه و مثل شیرهای پاکتی میمونه اونم باید 12 ساعت قبل از هستفاده توی یخچال باشه و بعد با همزن زده بشه و سفت که شد روی شیرینی و یا کیک هستفاده بشه.این خامه هم فوق العاده سبکه و احساس چربی ایجاد نمیکنه.و خوشمزه هم هست.ولی به خوشمزگی خامه های قنادی نیست.اینم عکس بسته بندیش:
طرز تهیه خامه فرم گرفته
سمت راستی کرم شانتی هست که همون پودر خامه ایه که فرمودم
دومی اسپری خامه هست که گرونه ولی کار راه اندازه
سومی هم خامه مایع که گیاهیه.


فرق عسل طبیعی از تقلبی چیست؟

2:

دستتون درد نکنه..


دکوراسیون داخلی
هم با حوصله جواب دادین..


سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید
هم عملی..


طبخ کوفته تبریزی + فوت مهم کوفته‌ گری

مرسی

بخرج انداختمتون..دیگه..


افطاری سبک و خوشمزه
ببخشید
عوضش مثل یه معلم که به شاگرداش تا درسو متوجه نشدن..


تابلوهای فوق العاده زیبای ساخته شده از روبان+عکس
تکرار میکنه..


غذاهایی که محبت را افزایش می دهند
احساس مسئولیت کردین..

و همین باعث شد با جزئیات کامل همه نکات رو اموزش بدین..

بازم ممنونیم خانم مدیر/

3:

روش اول از سایت شف طیبه بود که لینک سایتشون رو عکس ها بود واسه همین ذکر نکردم
ولی روش دوم و سوم را بر حسب تجربه و هستفاده خودم فرمودم تا به هرکدوم که دست رسی دارید راحت تر برسید.بازم نظر من روش دوم هستش چون خامه فوق العاده خوشمزه میشه منتها غیر رژیمی هست
زحمت چیه این حرفو نزنید ناراحت میشم .من به وظیفم عمل میکنم:
به هستاد طراحی دانشکده مون فرموده بودم یه جمله یادگاری واسم بنویس نوشت:زکات کارتو به دیگران بده.و این جمله همیشه تو ذهنم موندگار شده.
پس هرچی مینویسم وظیفمه خانم کبیر عزیز

4:

واقعا ممنون
قشنگ وجامع توضیح دادید
بازم تشکر عزیزم

5:

سلام خانمي.خسته نباشي.اين خامه هاي فريزري و كرم شانتي و خامه شانتي چندن؟ميشه از انواع اسانس بهم تووضيح بدين؟واسه چي هستفاده ميشه و چقدر بايد هستفاده كرد؟واسه كيك 25 سانتي اين خامه شانتي يه بسته اش كافيه؟ميشه اونو با خامه فريزري مخلوط كرد؟ببخشيد كه سوالاتم زياد شد

6:

اگر کیک را واسه افرادی میخوای که با هاشون رو درواسی داری پیشنهاد خامه قنادی بهت میدم.چون خامه های شانتی اصلا خوشمزه نیس اسانس توت فرنگی وانیلی و کاکائویی را من دیدم دارن و من توت فرنگی را امتحان کردم اصلا راضی نبودم برای کیک خامه ای من ترجیح میدم خامه فریزری هستفاده کنم که قیمت مناسب تری هم داره الان یادم نیست چنده ولی چند ماه پیش نیم کیلوشو انگار 6 تومن یا 4500 خریدم.
یه مدل خامه گیاهی هم هست که در پست های قبل توضیح دادم اون الان دیگه کم یاب شده و گرون هم شده اونم اگه گیرت بیاد و مناسب باشه خوشمزه هست و فوق العاده سبک و رژیمی .یعنی وقتی میخوری احساس چربی و سنگینی نداری.
سوال دیگه ای بود در خدمتم


50 out of 100 based on 25 user ratings 700 reviews

@