تهیه مربای کیوی


تهیه مربای کیوی



تهیه مربای کیوی
تهیه مربای کیوی


مواد لازم :


کیوی
یک کیلوگرم
شکر
یک و نیم کیلوگرم
جوهر لیمو
یک قاشق سوپ‌خوری
وانیل
نصف قاشق چای‌خوری





طرز تهیه :


۱) کیوی‌ها را شسته و پوست آن را به صورت نازک با چاقو بکنید و سروته آن را نیز بزنید. سپس هرکدام را به قطر یک سانتی‌متر حلقه حلقه کنید.


۲) در یک قابلمه استیل یا لعابی، حدود یک استکان آب بریزید و مقدار یک و نیم کیلوگرم شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز برنامه دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب حل شود.پس از حل‌شدن شکر، حرارت‌دادن را ادامه دهید تا شیره جوشیده و قوام آید.


کیوی‌های حلقه‌حلقه‌شده را داخل شیره بریزید و کمی حرارت دهید. سپس جوهرلیمو را به همراه وانیل به آن اضافه کنید.


توجه داشته باشید که این مربا نباید زیاد بجوشد زیرا بافت کیوی نرم بوده و به سرعت له می‌شود. بنابراین با اولین جوش، زیر اجاق‌گاز را خاموش کنید و پس از سردشدن، داخل شیشه بریزید.


نکته۱) به‌دلیل آنکه کیوی پس از جوشیدن، رنگ اصلی خود را از دست می‌دهد، می‌توانید از رنگ سبز خوراکی مخصوص غذا استفاده کنید. این رنگ به صورت محلول در آب بوده یا به صورت پودری است که می‌توانید مقدار خیلی کمی از آن را در یک قاشق سوپ‌خوری آب حل کرده و سپس به مربا اضافه کنید.


نکته۲) باتوجه به اینکه رنگ مخصوص غذا معمولا خیلی غلیظ است، ابتدا یکی دو قطره از آن را در مربا بریزید و هم بزنید، اگر کافی نبود، دوباره کمی دیگر اضافه کنید تا رنگ مربا به صورت دلخواه درآید.


نکته۳) به جای وانیل از هل یا کمی گلاب نیز می‌توانید استفاده کنید.



دسر كاستر

1:

یه سوال دارم.....


دسر فروماژ پرتقال
یک و نیم کیلو شکر توی یک هستکان آب حل میشه؟؟ اگه حل میشه خعلی غلیظ نمیشه؟؟


دسر فرانسوی

2:

بله غلیظ میشه و به حالت شیره در میاد...
هدف اصلی ما هم ایجاد شیره ایست برای تهیه ی مربا....


دسر انجير

3:

ممنون.


معجون
امتحانش می کنم.


از نمک چه استفاده هایی می توان کرد؟
چون کیوی ترشه باید مرباش خوشمزه باشه


چطور آووکادو را حرفه ای ببریم؟

4:


راستی یه نکته رو یادم رفت بگم...
خود شکر هم بدون هیچ آبی در اثر حرارت به تنهایی ذوب میشه....
این پولکی های کنجدی هم از طریق ذوب شکر به تنهایی و کمی گلاب برای طعم دار کردن و کنجد تهیه میشه...


آموزش ساخت گل با فوتر

5:

مرسی...من به مامانم فرمودم که درس کنه.....
ولی همچنان عاشق مربای آلبالو ام.....



82 out of 100 based on 72 user ratings 1072 reviews

@