زولبیا*(ویژه ماه مبارک رمضان)*


زولبیا*(ویژه ماه مبارک رمضان)*



زولبیا*(ویژه ماه مبارک رمضان)*
مواد لازم :
نشاسته گل 110 گرم ( همونطوریکه در تصویر می بینید این همون نشاسته معمولی خودمون هست که همه تون می شناسید و به نشاسته گل معروفه )
ماست 2.5% 150 گرم ( من از مارک چوپان استفاده کردم )
آرد 1 ق غ پر = 15 گرم
روغن جامد نصف ق م
بکینگ پودر نصف ق م
گلاب 1 ق م
شربت بار به میزان لازم

طرز تهیه :
* همین اول کار می خواستم نکته ای رو خدمتتون عرض کنم ؛ درست کردن زولبیا کمی قلق های خاص خودش رو داره ؛ سعی کنید در اندازه گیری تون دقیق باشید تا نتیجه بهتری بگیرید . درضمن اگه یه بار درست کردید و به نتیجه مورد نظر نرسیدید نا امید نشید و دوباره سعی کنید . مطمئن باشید اگه شکل زولبیاتون شبیه زولبیای بیرون نشد اصلا و ابدا اشکال نداره عوضش خیلی خیلی بهداشتی تره.
* نشاسته و ماست رو با هم مخلوط کنید تا دونه های نشاسته حل بشه .
زولبیا*(ویژه ماه مبارک رمضان)*
زولبیا*(ویژه ماه مبارک رمضان)*
* بعد روغن و بکینگ پودر و گلاب و شربت بار رو اضافه کرده و مخلوط کنید .
زولبیا*(ویژه ماه مبارک رمضان)*
* درنهایت آرد رو افزوده و یک ساعت استراحت بدین .
زولبیا*(ویژه ماه مبارک رمضان)*
* غلظت زولبیا باید اینجوری باشه .
زولبیا*(ویژه ماه مبارک رمضان)*
* برای اینکه حلقه های زولبیا رو درست کنید می تونید از روشهای مختلف استفاده کنید . من در اینجا دو روش رو خدمتتون عرض می کنم :
* این اصولی ترین روش درست کردن زولبیا هست : بدین ترتیب که مایه رو داخل قیف مخصوص ریخته و در یک ظرفی که روغن رو حسابی داغ کردیم حلقه زولبیا رو برنامه می دیم و دایره هایی که همدیگه رو قطع کنن می کشیم ( مثل نقاشی ) .
موقع انتقال قیف برای اینکه مایه از ته قیف بیرون نریزه ، می تونیم از چوب های مخصوص این کاراستفاده کنیم و اونو داخل روزنه قیف فشار بدیم تا در مواقعی که نیاز نداریم مایه از قیف بیرون نریزه . همچنین از این چوبها برای هم زدن مایه نیز استفاده می شه .
و اما در قنادیها چیکار می کنن ؟ توی قنادیها ، این حلقه ها در تعداد زیاد و گاها به هم چسبیده هستن . مواد رو داخل قیف بزرگی ریخته و شکلهای دایره ای رو ایجاد می کنن .
یا اینکه ماشین هایی مخصوص اینکار وجود داره که روی دستگاه مخزنی برای مایه در نظر گرفتن و بصورت خودکار این دایره ها توسط دستگاه ایجاد می شه و داخل روغن غوطه ور می شه .
زولبیا*(ویژه ماه مبارک رمضان)*
* و اما روش دوم :
* قیف یکبار مصرف رو به قطر تقریبی 7 میلیمتر برش بدین.
* نکته : درصورتیکه سوراخ قیف فلزی مخصوص زولبیا هم کوچیک بود با میخ یا پیچ اونو به اندازه تقریبی 7 میلیمتر باز کنید.
زولبیا*(ویژه ماه مبارک رمضان)*
* بعد مایه رو داخل اون ریخته و در روغن داغ اشکال دایره ای درست کنید .
* نکته : سعی کنید درست کردن دایره ها سرعت العمل داشته باشید . در اول ممکنه کمی سخت باشه ولی بمرور یاد می گیرید .
* اجازه بدین یکطرف زولبیا کمی طلایی بشه بعد برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه .
* نکته : مقدار طلایی شدن یه مقدار کمتر از تصویر زیر باشه . من بخاطر عکاسی کمی دیرتر برگردوندم.
زولبیا*(ویژه ماه مبارک رمضان)*
* بعد به همان صورت که داغ هست داخل شربت بار ولرم میندازیم و ترجیحا با پشت قاشق فشار می دیم تا غوطه ور بشه . بعد موقعی که زولبیا شفاف شد از داخل شربت در می آریم . معمولا بیشتر از5-3 دقیقه طول نمی کشه .
* نکته : بهتره در شربت بار زولبیا از گلوکز استفاده بشه .
* نکته : زولبیا رو سریع داخل شربت بار بندازید وگرنه شهد به خورد زولبیا نمی ره . شربت اگه رقیق باشه زولبیا خمیر می شه و اگه خیلی غلیظ باشه شهد داخل زولبیا کمتر نفوذ می کنه .
* پس اگه دیدید زولبیا حالت شفاف نداره یا اینکه بعضی جاهاش مات هست ؛ یکی از دلایل مهمش بخاطر نفوذ نکردن شهد ( بدلیل غلظت زیاد ) داخل زولبیا هست .
زولبیا*(ویژه ماه مبارک رمضان)*
* و در نهایت داخل یه آبکش برنامه می دیم تا شهد اضافی اون گرفته بشه .
زولبیا*(ویژه ماه مبارک رمضان)*
* این مقدار مواد 12 عدد زولبیا می ده . سعی کنید در ابتدا با این مقدار مواد یا کمتر شروع کنید .
* نکته : برای این مقدار می تونید از نصف شربت باری که در دستور اومده استفاده کنید ولی بهتره شربت بار بطور کامل تهیه بشه تا زولبیا داخل اون غوطه ور بشه .
* نکته : زیر شعله ای که زولبیا سرخ می شه بین کم و ملایم هست تا درعین حال که زولبیا سریع بالا می آد باعث نشه که زولبیا سریع بسوزه .
* نکته : هر 3-2 تا زولبیا رو که درست کردید حتما مواد رو مخلوط کنید .
* نکته : من شکل پایین رو با شماره گذاری براتون برنامه دادم که ببینید برای درست کردن زولبیا بهتره وقتی روغن داغ شد یه مقدار کوچیک از اونو امتحان کنید و ببینید که شکلش مد نظرتون هست یا نه . در تصویر 1 زولبیا کمی تخت هست و خوب پف نکرده که با اضافه کردن یک مقدار خیلی کم بکینگ پودر این مشکل برطرف شده . پس یه کوچولو زولبیا رو داخل روغن بریزید و بعد بلافاصله داخل شربت بار برنامه بدین تا ببینید آیا شکلش مد نظر شما هست یا نه .
زولبیا*(ویژه ماه مبارک رمضان)*
نوش جان
زولبیا*(ویژه ماه مبارک رمضان)*



آموزش مجازی خورش قیمه

1:

من اعتراض دارم چرا الان ك رووزه هسسيم يادميدين خب ادم گششنش ميشششه:(( بعدافطار هستارت كنين تا سحر،بعدش دوباره محو بششه تا افطار خب ادم گششنش ميشششه:))لامررووتاااا:))


کیک های شکلاتی

2:

ممنون دستت درد نکنه


دسر پاییزی قارچ پنیری

3:

زدی ضربتی ضربتی نوش کن!!!
اینو برو به ادمین بگو
من 15روز پیش درخواست دادم که بخش رمضان را اضافه کنن تازه دیشب اضافه شد.بعدشم این دستورات را خانوما معمولا صبح تا قبل افطار درست میکنن تا برای افطار اماده باشه
بعد من شب بذارم که تا فرداش یادشون میره چی میخواستن درست کنن


 آموزش قلاب بافی+نحوه تعویض نخ و اتمام کار

4:

آخخخخخخخخخخخخخخی خوب نمیومدی تو این تاپیک


طرز تهیه سالاد میوه

5:

من نميدووونم الان من دلم زودبيا باميه ميخادتقصييرشماااس من رووزمو بخوورم شمابايدجواب بددي:))
عمراااا هيششكودوم ازخانومادررست كنه دلتون خووشه ها:))
اوون جمله اولت چي بوود؟:دي


کیک کنجد

6:

جمله اول مربوط به نپسندیدنت بود :دی

چرا درست میکنن مگه من خودم بوقم؟من هرسال درست میکنم
به قول زیبو جان که قربونه فهمش برم نمیومدی تو این تاپیک ههه


هنر پوستین دوزی

7:

نوشته اصلي بوسيله irsa نمايش نوشته ها
جمله اول مربوط به نپسندیدنت بود :دی

چرا درست میکنن مگه من خودم بوقم؟من هرسال درست میکنم
به قول زیبو جان که قربونه فهمش برم نمیومدی تو این تاپیک ههه
بوووق كه نه ولي خخخبب .....


نحوه تمیز کردن ماشین لباسشویی
:))

خب اخه موومن اسم زوودبياباميه مياد ادم هوس ميكنه ببينه چي هس:))

8:

اصن زولبیا بامیه بده تلخه سمه واست ضرر داره اینا چیه به خورد امت میدن اخه ترشه

9:

دیییر گففتی گراااامی دییییر من از دسسست رررفتم
آآآخ آآآخ چققدر الان خوووردم

10:

با اجازه بزرگترا من یک سوال دارم !
این اسم زولبیا از کجا آمده هست؟


94 out of 100 based on 44 user ratings 694 reviews

@