شكلات خرمـــایی؛ شیرینی بعد از افطار


شكلات خرمـــایی؛ شیرینی بعد از افطار



شكلات خرمـــایی؛ شیرینی بعد از افطار
شكلات خرمـــایی؛ شیرینی بعد از افطار


خرما یکی از خوراکی هایی است که روزه داران در ماه رمضان زیاد مصرف می کنند. شکلات خرمایی نیز یکی از محصولات متشکل از خرما است که دراین ماه نیز می تواند در مهمانی ها استفاده شود.

مواد لازم :


خرمای بدون‌ هسته یك پیمانه بیسكویت مادر یك بسته گردو و پودر نارگیل از هر کدام یك پیمانه گلاب سه قاشق غذاخوری شكلات شیری (تخته‌ای سفید) 50 گرم

طرز تهیه :

خرما را با پودر بیسكویت و گردو خوب چرخ كنید. گلاب را به مواد اضافه و كمی ورز دهید. شكلات تخته‌ای سفید را رنده‌كرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد كه در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا كنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم برنامه نگیرند.

نكته :

1. به جای پودر نارگیل می‌توانید از كنجد استفاده كنید.

2. اگر خمیر شل بود كمی پودر بیسكویت اگر سفت بود كمی گلاب اضافه كنید.

منبع : loghme.com



طرز تهیه شکلات صبحانه

1:

چه جالبــــ
کره نمیخواد؟
به چای نارگیل و کنجد میتونین از مغز پسته هستفاده کنین


هنر روبان‌دوزی ابریشمی

2:

خیلی خوب و قشنگه.


6 مشکل در مایکروویو ، 6 راه حل
برای افطاری که بگیرم درست می کنم و یه کم پزشو میدم

فقط کاش میفرمودین یه پیمانه خرما یعنی چقدر...


بررسی اجزاء جارو برقی


94 out of 100 based on 54 user ratings 904 reviews

@