آموزش پخت شیرینی بادامی


آموزش پخت شیرینی بادامی



آموزش پخت شیرینی بادامی
آموزش پخت شیرینی بادامی

مواد لازم (برای حدود 500 گرم) :

کره ی پاستوریزه 1 پیمانه
پودر قند نصف پیمانه (70 گرم)
پودر بادام نصف پیمانه (70 گرم)
پودر هل 1 قاشق چای خوری
آرد گندم 5/2 پیمانه (250 گرم)
سفیده ی تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری
خلال بادام و خلال پسته 2 قاشق غذاخوری


روش تهیه :

کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا ِکِرم مانند شود.

پودر هل و پودر بادام را به مواد قبلی اضافه کنید.

سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد و نرم و لطیف باشد.

خمیر آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال برنامه دهید.

سپس خمیر را از یخچال خارج کنید و در درجه ی حرارت اتاق برنامه دهید تا خمیر نرم شود.

خمیر را با وردنه روی میز، به قطر نیم سانت(خیلی نازک) پهن کنید و با قالب بادامی شکل، قالب بزنید.

سینی شیرینی پزی لبه کوتاهی را انتخاب کرده وته آن را چرب کنید.

حال شیرینی هایی را که قالب زده اید، داخل سینی برنامه دهید.

سفیده ی تخم مرغ را با چنگال بزنید و با قلم مو روی شیرینی بمالید و روی هر شیرینی یک خلال بادام یا پسته برنامه دهید

فر را حدود 15 دقیقه از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

سینی را در طبقه ی وسط فر برنامه دهید و بگذارید به مدت 20- 15 دقیقه بپزید.

پس از خارج نمودن از فر، اجازه دهید شیرینی خنک شود.

بعد شیرینی ها را در ظرف در بسته ای برنامه دهید و در جای خنک و خشک نگه داری کنید.


* نکته:
شیرینی پس از پخت نباید تغییر رنگ دهد.

هم چنین در طی مدتی که شیرینی داخل فر است، در فر را باز نکنید.



چند نکته کاربردی در خانه داری!!!

1:

مرسی از دستور پخت چقدر شبیه نان برنجی


50 out of 100 based on 25 user ratings 1150 reviews

@