کیک آلمانی بپزید و لذت ببرید!


کیک آلمانی بپزید و لذت ببرید!



کیک آلمانی بپزید و لذت ببرید!
کیک آلمانی بپزید و لذت ببرید!

باوجود اینکه نام کیک «آلمانی» است اما ریشه‌های آن به ایالات متحده برمی‌گردد. این کیک خوشمزه از سه لایه کیک شکلاتی پرشده با کارامل چسبناک، گردو و نارگیل تشکیل شده که با توجه به دستور تهیه به آسانی می‌توانید آن را تهیه کنید.

کیک آلمانی بپزید و لذت ببرید!

- سه فنجان آرد کیک
- سه چهارم فنجان + یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- دو قاشق چای‌خوری بکینگ پودر
- یک و نیم قاشق چای‌خوری جوش شیرین
- دو قاشق چای‌خوری پودر اسپرسو (اختیاری)
- یک و سه چهارم فنجان کره در دمای اتاق
- سه فنجان شکر
- یک و نیم فنجان شکر قهوه‌ای
- چهار عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
- یک قاشق غذاخوری + دوقاشق چای‌خوری وانیل
- دو فنجان شیر پر چرب
- چهار عدد زرده تخم مرغ
-
350میلی لیتر شیرخشک
- دو فنجان گردوی خشک شده
- یک فنجان پودر نارگیل
-
60گرم شکلات خرد شده
- نصف فنجان خامه
دمای فر: 350 درجه فارنهایت/ 170 درجه سانتیگراد





دستــــــــــــــــــــــ ـــــــور پختـــــــــــــــــــــ






کیک آلمانی بپزید و لذت ببرید!



ظروف گرد 18 سانتیمتری خود را چرب کرده و کنار بگذارید.


کیک آلمانی بپزید و لذت ببرید!



در یک کاسه متوسط، آرد کیک، سه چهارم فنجان پودر کاکائو ، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و یک قاشق چای‌خوری پودر اسپرسو را با هم مخلوط کنید.


کیک آلمانی بپزید و لذت ببرید!




با یک همزن برقی یک فنجان کره، نصف تا یک فنجان شکر و شکر قهوه‌ای را مخلوط کرده و 4 تا6 دقیقه هم بزنید. حالا چهار عدد تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید و سپس وانیل را اضافه کنید. سرعت همزن را کم کنید و نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.





خمیر اسپرینگ رول خانگی(بدون تخم مرغ)

1:

کیک آلمانی بپزید و لذت ببرید!

شیر پرچرب را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.


روشی کاملا غلط برای شستشوی سبزیجات
سپس باقی مانده مخلوط آرد را اضافه کرده و کاملا هم بزنید.


سوالاتی درباره آشپزی
همزن را از مخلوط خارج کنید و با یک قاشق چوبی به آرامی هم زدن را ادامه دهید.


فوت و فن های آشپز خانه من


کیک آلمانی بپزید و لذت ببرید!

کیک آلمانی بپزید و لذت ببرید!

خمیر حاصل را در سه ظرفی که قبلا چرب کرده بودید بریزید و اجازه دهید پخته شود.


طرز تهیه ژله تزریقی
(وقتی که سیخ چوبی را وارد می کنید به آسانی خارج شود) حدود 25 تا 35 دقیقه.


کیک بدون فر
قبل از خارج کردن از ظروف‌شان اجازه دهید حدود 20 دقیقه سرد شوند.






#لوز_زعفرانی_تبریز

2:

کیک آلمانی بپزید و لذت ببرید!


یک و نیم فنجان شکر، سه چهارم فنجان باقی مانده از کره، 2 قاشق چای‌خوری عصاره وانیل، زرده تخم مرغ و شیر خشک را در یک ماهی‌تابه روی حرارت متوسط.


ملکه بادام
بجوشانید، و سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید بماند تا غلیظ شود، تقریبا 10 تا 12 دقیقه.

کیک آلمانی بپزید و لذت ببرید!


گردوی خرد شده و نارگیل را اضافه کرده، روی اون یک کیسه پلاستیکی بکشید و بگذارید سرد و سفت شود.

کیک آلمانی بپزید و لذت ببرید!

وقتی کیک‌ها سرد شدند.

قطعه اول را روی سطح مورد نظر برنامه داده و با یک سوم از مخلوط گردویی پوشش دهید، سپس قطعه دوم را روی اون برنامه دهید و به همین ترتیب تا قطعه سوم.

روی کیک را با نصف فنجان گردوی باقی مانده و تعدادی شکلات تزیین کنید.
شکلات خرد شده، اسپرسو و یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید.

در یک ماهی‌تابه کوچک،خامه را بجوشانید.

خامه را در کاسه حاوی شکلات بریزید، و اجازه دهید قبل از اینکه بهم بزنید تا براق و صاف شود، یک دقیقه بماند.





کیک آلمانی بپزید و لذت ببرید!
کیک شما آماده هست:
نکته: کیک شما تا 3 روز قابل نگهداری در یخچال هست.

30 دقیقه قبل از خوردن، کیک را از یخچال خارج کنید.





3:

دست مریزاد هستاد .

دقیقن سر ظهری بزاق دهن با این همه گرونی دستمال کاغذی .

4:


ممنون آقا صادق گرامی



ک تشریف اوردین

5:

هیچوقت ذوق کیک درست کردن نداشتم..لطفا اماده کنیدبیام بخورم

6:

منم از کیک پختن بدم میاد در واقع متنفرمممممم
مخصوصا از بوی ضُخم تخم مرغش

7:

خانومای جوان را به اشپزی ترغیب کنید

دارن ماشینی میشن

بگو خیلی از اشپزی و شیرینی خوشم میاد


8:

از آشپزی خیلی خوشم میاد ولی شیرینی پزی نه


خداییش هنری در این زمینه ندارم


9:

دست نداشتنتو به این دخترای جوان نگو بعدن ازت ایراد میگیرن

10:

باید خوشمزه باشه

11:

برادر همسرم ک از المان اومده بود از کیک و شیرین های اونجا تعریف میکرد

12:

کیک معمولی بلدم
اینم دوس دارم یاد بگیرم خودمونیم کیک خیلی پر موادیه ها..

خرجش باید بالا باشه
خعلی کارای جالبی میشه کرد توی کیک پزی
یه جورایی خلاقیت آدم فعال میشه..
و اینکه کلا به آدم آرامش میده
ممنون


62 out of 100 based on 37 user ratings 112 reviews

@