راهنمای تحصیل در نروژ میخوام


راهنمای تحصیل در نروژ میخوام



راهنمای تحصیل در نروژ میخوام
سلام دوستان عزیز تازه با اینجا آشنا شدم
من 18 سالمه و امسال دیپلم گرافیک رو میگیرم +کنکور هم میدم دوست دارم دانشگام رو تو نروژ ادامه بدم خواهشا اگه کسی میدونه کمک کنه و دقیق توضیح بده شرایط و اینا چجوریه تو نت کلی گشتم ولی چیز خاصی دستگیرم نشد منتظر پاسخ هاتون هستم



برنامه سالانه و تقویم اجرایی 95-96

1:

up.....


کسی نبود؟


تست های شبکه (نیاز به کمک دارم )

2:

دوست گرامی ای کاش دلیل انتخاب کشور نروژ و رشته مورد نظرتون رو هم می نوشتید تا بتونم راهنمایی بهتری بکنم ولی یک چیز رو همین ابتدا مشخص کنم اگر اب وهوا براتون مهم هست به هیج وجه روی نروژ و کلا کشورهای اسکاندیناویا حساب نکنید درباره زبان نروژی هم امیدوارم تحقیق کرده باشید ولی کشور نروژ در کل کشور ثروتمندی هست اطلاعاتی رو که از کشور نروژ موجود هست براتون در ادامه مطلب برنامه میدم :
روش تحصیل در نروژ به صورت لیسانس، فوق لیسانس و دکترا اداره می شود که بیشتر از 200 دوره در دوره ی فوق لیسانس به زبان انگلیسی انجام می گردد و نیز تعداد بسیاری از دانشگاه های نروژ مقطع لیسانس رابه زبان انگلیسی انجام می نمايند.


کشور در به‌کارگیری نیروی نخبه و تحصیل‌کرده ضعف دارد
کلیه ی موسسات و کالج ها و دانشگاه ها در مناطق نروژ درخواست مهاجرت تحصیلی را می پذیرند.

کلیه ی دوره های تحصیلی در کشور نروژ برای مهاجران بین المللی رایگان می باشد.


دو شیوه برخورد با تخلف پایان‌نامه‌فروشی
شروع دوره ها از اواسط آگوست و پایان اون در اواسط ژوئن هست.


اموزش رایگان زبان انگلیسی و برنامه نویسی
در نروژ مدت وقت دوره های تحصیلات تکمیلی به این گونه می باشد که در اون طول دوره ی لیسانس 3 سال و طول دوره ی فوق لیسانس 2 سال و طول دوره دکترا 3 سال هست که شهریه هر ترم بین 300 تا 600 کرون می باشد.( واحد پول نروژ یورو نیست)

در کشورنروژ دوره های تحصیلات تکمیلی به جزدوره های خاص و حرفه ای ، به صورت رایگان صورت می گیرد.


انتقاد وزیر علوم از عدم پرداخت بودجه پژوهش
تحصیلات در مقطع فوق لیسانس باید حداقل 1.5 سال در رابطه با رشته ی مرتبط باشد.( یعنی در رابطه با رشته ی لیسانس) و برای تحصیل در این مقطع معمولا دوره ی لیسانس باید به پایان رسیده باشد.

در مقطع لیسانس رشته های هنر، زیست شناسی، مدیریت، بازیگری ، MBA، مدیریت کشتی و......نیزارائه می شود.


آخرین لیست شهریه دانشگاه آزاد
در برخی از دانشگاه ها، امکان پذیرش درسایر رشته های نظیر مهندسی پزشکی، داروسازی و روان شناسی وده ها رشته ی دیگر....

برای تحصیل در مقطع لیسانس در کشور نروژ برای ایرانیان این امکان وجود دارد که به طور کلی با شانس بسیار زیادی قادر خواهید بود در هر مقطعی و در رشته دلخواه خودتان به تحصیل بپردازید.

برای ارزشیابی مدارک تحصیلی و معادل سازی و انتقال مدارک برای تحصیل در نروژ، مدارک باید به (Norwegian Agency for quality assurance in education) NOKUT فرستاده یا با دانشگاه های مربوطه مکاتبه شود.


کمیته ویژه رسیدگی به تخلفات و سرقت علمی تشکیل می‌شود
وقت ارسال مدارک برای ترم های پائیزه از 15 ژانویه تا 15 مارچ هست اما مدارک باید زودتر از این تاریخ ارسال شود.

به صورت کلی کشور نروژ برای اشخاصی که مایل به ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی بدون صرف هزینه زیاد را دارند، سکوی خوبی برای اقامت در کشور های اروپایی هست.

شرایط ورود به دانشگاه های نروژ

مقطع کارشناسی:

دارای مدرک دیپلم متوسطه 12 ساله به علاوه حداقل یک سال تحصیلات دانشگاهی یا دیپلم متوسطه 11 ساله به علاوه حداقل دو سال تحصیلات دانشگاهی + نمره زبان انگلیسی (حداقل آیلتس5.0 - ترجیحاً آکادمیک)، تافل 500، یا تافل اینترنتی 60 باشد.

مقطع کارشناسی ارشد:

داشتن حداقل مدرک کارشناسی از یکی از دانشگاه های ایران ، داشتن نمره زبان (بسته به دانشگاه آیلتس 6-5.5 (ترجیحاً آکادمیک)، تافل 550-525 یا تافل اینترنتی 80-72.

دوره های کارشناسی و برخی از دوره های کارشناسی ارشد در دانشگاه های نروژ به زبان نروژی انجام می شوند.

البته اغلب رشته های فوق لیسانس به زبان انگلیسی می باشند، اما دانشجویان خارجی باید نخست دوره زبان نروژی را که مدت وقت اون یک سال می باشد، بگذرانند و این دوره زبان رایگان هست.

مهلت ثبت نام :

مهلت ثبت نام بسته به دانشگاه، مقطع و حتی رشته از اول دسامبر تا اول مارچ متغیر هست .سال تحصیلی اصولا از نیمه دوم اگوست آغاز می شود.

بر طبق قوانین دولت نروژ، دانشجویان می توانند 20 ساعت در هفته کار نمايند.

هر یک ساعت کار دانشجویی دستمزدی معادل 9-7 یورو (خالص، پس از کسر مالیات) خواهد داشت و بعضی از دانشگاه ها از علاقمندان می خواهند تا مدارکی ارائه دهند که توانایی مالی اون ها برای زندگی در نروژ را نشان دهد و چنانچه این مدارک ارائه نشود درخواست تحصیل رد خواهد شد.

دانشجو ی بایست حداقل 10.000 یورو در حساب موسسه ماليی خود داشته باشد.

چنانچه متقاضی توسط فرد دیگری حمایت خواهد شد، باید علاوه بر نامه موسسه ماليی مبنی بر موجودی حامی، باید نامه ای رسمی مبنی بر تعهد حمایت و انتقال وجه به حساب متقاضی ضمیمه گردد.


3:

سلام

نروژ، اگر می‌خواهید نزدیک قطب درس بخوانید نروژ ازجمله پنج کشور اروپایی هست که‌سال‌هــاست تحصیل رایگان برای دانشجویانی که قصد تحصیل در این کشور را دارند، مهیا کرده هست.

ارائه واحدهای درسی دانشگاه‌های معتبر نروژ به زبان انگلیسی و رایگان بودن تحصیلات در این کشور فاکتورهایی هستند که کشور نروژ را برای ادامه تحصیل به‌خصوص در مقطع فوق‌لیسانس مناسب می‌کند.

این کشور باتوجه به نزدیکی‌اش به قطب شمال و شرایط آب و هوایی و نزدیکی به مناطق دریایی بازار کار تقریبا مناسبی برای رشته‌هایی مثل مهندسی نفت و گاز، مهندسی مکانیک، برق، معماری و رشته‌های این‌چنینی دارد؛ اگرچه تحصیلات در مقطع لیسانس در بیشتر رشته‌های ارائه شده در نروژ به زبان نروژی هست و دانشجوی متقاضی مقطع لیسانس ملزم به ارائه مدرک تسلط بر زبان نروژی قبل از ورود به دانشگاه‌های کشور نروژ هست.

دانشجویان کشور نروژ مجوز کار 10 ساعت در هفته را دارند که این ساعت برای دانشجویان کارشناسی ارشد 20 ساعت هست که مجموع درآمد شما از کار دانشجویی می‌تواند کمی از هزینه‌های زندگی و تحصیل شما را در طول سال مهیا کند.

کشور نروژ با داشتن دانشگاه‌های معتبری مثل دانشگاه‌های ان‌تی‌ان‌یو، اسلو و برگن به‌عنوان یکی از قطب‌های بزرگ علمی در اروپا محسوب می‌شود.

نروژ یکی از کشورهایی هست که بیشترین هزینه‌های زندگی را در اروپا دارد و هزینه‌های زندگی در نروژ برای دانشجویان به‌صورت میانگین بین 600 تا 800 یورو در ماه هست که شامل هزینه‌های مسکن، غذا، رفت‌وآمد، بیمه و سایر هزینه‌هاست.

اگر از اون دسته افرادی هستید که با سرما میانه‌ای ندارید نروژ و سرماهای سختش گزینه مناسبی برای شما نیست.

قصد ادامه تحصیل در خارج از ایران را داری؟ اتریش؛ هزینه کم با کیفیت زیاد تحصیلات در کشور اتریش هنوز به‌صورت رایگان (با هزینه بسیار ناچیز) صورت می‌گیرد و این کشور باتوجه به جمعیت بسیار کمی که دارد، شرایط اخذ ویزای تحصیلی و اقامت در این کشور را راحت‌تر کرده هست.

زبان اصلی کشور اتریش، آلمانی هست.

دانشجویان ایرانی می‌توانند در صورت قبولی در کنکور سراسری و ارائه گواهی اشتغال به تحصیل در مقطع لیسانس برای دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی کشور اتریش اقدام نمايند.

البته دانشگاه‌های اتریش در رشته‌های هنر برای پذیرش دانشجو در این مقطع به شرکت در آزمون ورودی نیاز دارند که فرمودنی هست قبولی در این آزمون‌ها باتوجه به موارد امتحانی و زبان آلمانی مورد آزمون، بسیار سخت هست.

در مقطع لیسانس در اکثر رشته‌های دانشگاهی اتریش زبان آلمانی هست.

حال دو شرایط برای متقاضیان پیش‌رو هست؛ اول اینکه زبان آلمانی مورد نیاز را تا سطح 2 B در کشور ایران یاد بگیرند و برای پذیرش اقدام نمايند و دوم اینکه بدون هیچ مدرک زبانی به کشور اتریش رفته (با گرفتن پذیرش مشروط) از کالج‌های زبان آلمانی در اتریش هستفاده نمايند.

هزینه‌های زندگی در اتریش برای دانشجویان به صورت میانگین بین 600 تا 800 یورو در ماه هست که شامل هزینه‌های مسکن، غذا، رفت‌وآمد، بیمه و دیگر هزینه‌هایی هست که دانشجویان در وقت تحصیل در مقطع لیسانس در کشور اتریش مجبور به پرداخت اون هستند.

تحصیل در مقطع فوق‌لیسانس در کشور اتریش به افرادی توصیه می‌شود که قصد تحصیل در بهترین دانشگاه‌های اروپا را داشته باشند اما توانایی مالی پرداخت هزینه‌های زیاد تحصیل در کشورهایی مانند انگلستان، هسترالیا و ایالات متحده را ندارند.

فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد کشور اتریش سپس پایان تحصیلات خود مجوز حضور یک‌ساله‌ در این کشور را دارند تا قادر باشند با یافتن شغلی مناسب، ویزای تحصیلی خود را تبدیل به ویزای کار کشور اتریش نمايند.

بسیاری از رشته‌های مهندسی در مقطع فوق‌لیسانس در اتریش به زبان انگلیسی ولی رشته‌های علوم انسانی، علوم زیستی، علوم پزشکی و علوم مدیریتی به زبان آلمانی ارائه می‌شوند.

دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد کشور اتریش به ترتیب، در هفته 10 و 20 ساعت اجازه کار دارند.

آلمان، تمام دانشگاه‌ها به زبان آلمانی هست دانشگاه‌های بسیار ممتاز کشور آلمان از یک سو و مهم‌تر از همه رایگان بودن تحصیلات در این کشور باعث شده این کشور به‌عنوان یکی از کشورهای سرآمد دنیا از لحاظ پذیرش دانشجو مطرح شود.

سیستم آموزشی کشور آلمان به‌دلیل حساسیت زیاد دولت روی زبان آلمانی طراحی شده هست تا تمامی رشته‌های ارائه شده به زبان آلمانی ارائه شوند.

مقطع لیسانس در کشور آلمان چهار ساله هست و برای ورود به این مقطع باید مدرک دیپلم را داشته باشید.

دوره چهار ساله لیسانس به زبان آلمانی تدریس می‌شود و دانشجو باید مدرک زبان آلمانی 1 Bیا 2 B را داشته باشد.

دانشجویان مقطع کارشناسی کشور آلمان مجوز کار در محدوده‌ای 10 ساعته به‌صورت هفتگی دارند تا بهتر از پس هزینه‌های زندگی که بیشترین هزینه را مسکن در بردارد، برآیند.

هر فرد که قصد ادامه تحصیل در کشور آلمان را داشته باشد قبل از رفتن به آلمان و برای رفتن به سفارت باید نامه‌ای نشان بر پشتوانه مالی نشان دهد که مبلغ اون برابر یک سال زندگی در آلمان هست.

آلمان با داشتن معتبرترین دانشگاه‌های اروپا، سرآمد کشور‌های اروپایی در بحث آموزش هست و به همین دلیل بسیاری از علاقه‌مندان به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر مثل دکترا کشور آلمان را برای گذراندن دوره فوق‌لیسانس خود انتخاب می‌نمايند، چراکه می‌توانند به‌صورت کاملا رایگان مدارک تحصیلی خود را از بهترین دانشگاه‌های اروپا دریافت و شانس خود را برای گرفتن بورسیه‌های تحصیلی در مقطع دکترا بالا ببرند.

دوره تحصیلات کارشناسی ارشد در کشور آلمان دو ساله هست و دروس به دو صورت آلمانی و انگلیسی تدریس می‌شوند.

تحصیل در آلمان به‌صورت رایگان هست و فرد دانشجو فقط باید هزینه‌های ماهانه زندگی خود را بپردازد و کشور آلمان مجوز کار 20 ساعته به‌صورت هفتگی را به دانشجویان خود می‌دهد.

مالزی؛ همسایه‌ای با دانشگاه‌های معتبر بسیاری از علاقه‌مندان به تحصیل در خارج از کشور، مالزی را انتخاب می‌نمايند.

گرفتن پذیرش در مقطع لیسانس هم برای افرادی امکان‌پذیر هست که دیپلم و پیش‌دانشگاهی خود را گرفته باشند و هم برای کسانی که دیپلم گرفته اما هنوز مدرک پیش دانشگاهی خود را دریافت نکرده‌اند.

این دسته از افرادی که مدرک پیش‌دانشگاهی ندارند، می‌توانند از دوره‌های 9 ماهه پیش‌دانشگاهی در خود دانشگاه مالزی هستفاده نمايند و سپس پایان دوره وارد مقطع لیسانس شوند.

معدل مورد قبول برای دانشگاه‌های مالزی حداقل نمره 13 هست.

همچنین به‌دلیل انجام شدن کلاس‌ها به زبان انگلیسی، دانشگاه مالزی از شما مدرک زبان می‌خواهد تا به شما اجازه ورود به دانشگاه و اخذ پذیرش را بدهد.

مدرک زبان مورد نیاز IELTS 5 و 5/6 هست البته اگر زبان شما ضعیف هست و این مدرک را ندارید، می‌توانید از کلاس‌های زبان موجود در خود دانشگاه‌های مالزی هستفاده کرده و سپس تقویت زبان تحصیلات خود را شروع کنید.

مقطع فوق‌لیسانس در کشور مالزی در یک دوره 2 ساله ارائه می‌شود و برای کسانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع فوق‌لیسانس در کشور مالزی را دارند اولین شرط مرتبط بودن رشته لیسانس هست.

شرط بعدی معدل هست که شما باید معدل لیسانس بالای 15 داشته باشید.

هزینه‌های زندگی در همه کشورهای دنیا برای دانشجویان به طور کلی به سه دسته تقسیم می‌شود که مالزی هم از این دسته مستثنا نیست.

اولین آیتم هزینه تحصیل هست و سپس اون هزینه مسکن که شامل خوابگاه یا اجاره‌خانه هست و در آخر هزینه‌های روزانه مثل خورد و خوراک و رفت‌وآمد و...

هزینه‌های تحصیل هم در هر دانشگاه (خصوصی یا دولتی) بسیار متفاوت هست.

تحصیل در هسترالیا با شهریه‌های بالا هسترالیا چند سالی هست که با ارائه طرح‌های مختلف مهاجرت به جذب نیروهای تحصیلکرده یا متخصص مشتاق بوده هست و این نکته که دانشگاه‌های برتر این کشور در زمره 200 دانشگاه برتر دنیا هستند، همواره هسترالیا را کانون بسیاری از علاقه‌مندان به تحصیل در خارج از کشور برنامه داده هست.

ولی بسیاری از دانشجویان باتوجه به اینکه شرایط پیدا کردن کار و گرفتن اقامت دائم هسترالیا، بسیار سخت‌تر از دیگر کشورهاست باز هم هسترالیا را در زمره مهم‌ترین مقصدهای خود برنامه می‌دهد.

داوطلبانی که آخرین مدرک تحصیلی اونها مدرک دیپلم هست، می‌توانند با گذراندن دوره پیش‌دانشگاهی خود در هسترالیا وارد دانشگاه شوند.

برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌های کشور هسترالیا، داشتن نمره 6 در آزمون آیلتس یا نمره‌های مشابه در آزمون تافل الزامی هست.

شما برای پذیرش تحصیلی از دانشگاه‌های هسترالیا باید مدرک تسلط بر زبان انگلیسی (حداقل آیلتس 6 آکادمیک، مدرک نشان تمکن مالی، ارائه اصل یا گواهی مدارک تحصیلی و ریز نمرات ارائه توصیه‌نامه اساتید اجباری هست) را داشته باشید.

نکته‌ای که در دانشگاه‌های هسترالیا به‌عنوان مشکل پیش‌روی علاقه‌مندان برنامه دارد، شهریه زیاد دانشگاه‌هاست به‌طوری‌که سالانه و به‌صورت میانگین شهریه‌ای حدود 30هزار دلار به‌عنوان شهریه دانشگاهی معین شده هست.

انگلیس؛ مقصد تحصیل پولدارها تحصیل کردن در کشور انگلستان برای بسیاری از افراد بااهمیت هست، چراکه دانشگاه‌های کشور انگلستان در زمره باکیفیت‌ترین دانشگاه‌های جهان برنامه دارند.

قدمت دانشگاه‌های ممتاز در سیستم آموزشی انگلستان و امکانات بسیار ویژه‌ای که این کشور دراختیار دانشجویان خارجی برای تحصیل برنامه می‌دهد، همیشه مورد توجه علاقه‌مندان به تحصیل در معتبرترین مراکز علمی، برنامه گرفته هست.

شرایط ویژه‌ای مثل مهیا کردن خوابگاه‌های دانشجویی با امکانات پیشرفته، تهیه غذای اسلامی و حلال، فراهم کردن بستر نظارت مستمر اولیای دانش‌آموز بر روند تحصیلی و زندگی در انگلستان همه امکاناتی هستند که دانشجویان را به سمت این کشور روانه کرده هست.

برخلاف بسیاری از کشورها که دوره لیسانس در اونها چهار سال یا بیشتر هست، دوره لیسانس در کشور انگلستان سه سال هست و فرد متقاضی سپس گذراندن دوره سه ساله لیسانس می‌تواند برای دوره یکساله فوق‌لیسانس در این کشور اقدام کند و پذیرش بگیرد که این به‌عنوان یکی از دلایل مهم برای انتخاب این کشور برای تحصیل در مقطع کارشناسی محسوب می‌شود.

هر فرد متقاضی برای ورود به دوره لیسانس باید مدرک IELTS با نمره 5 و 5/6 را داشته باشد.

هزینه‌های زندگی در انگلستان برای دانشجویان به‌صورت میانگین بین 800تا 1000 پوند در ماه و حق کار دانشجویان هم حدود10 ساعت به‌صورت هفتگی هست.

باتوجه به اینکه آموزش در کشور انگلستان در سطح بسیار بالایی صورت می‌پذیرد، افراد پس از گذراندن مقطع فوق‌لیسانس از این کشور به سطحی از توانایی و تجربه دست می‌یابند که قادر خواهند بود آینده‌ای تازه را برای خود فراهم نمايند اما فراموش نکنید هزینه تحصیل در این کشور بسیار بالاست.

http://forum.hammihan.com/thread152585.html

4:

مرسی دوستان.من با آب و هوا و زبان مشکلی ندارم.این متون رو هم تو سایتا خوندم
حالا امسال من میخوام اقدام کنم و پذیرش بگیرم از دانشکده ولی چطورش رو نمیدونم!
و اینکه میگن باید ویزا بگیری من نمیدونم میشه یکی قشنگ توضیح بده ممنونتون میشم

5:

باید بری به موسسه هایی که اینکارها رو انجام میدن
اینترنتی هم هست
اما باید شناخته شده باشه
اطلاعات ما هم از همین سایت هاست
حتی نحوه ی گرفتن ویزای تحصیلی
ویزای نروژ

6:


مرسی از راهنمایی هاتون میرم دنبال کارای پذیرش امیدوارم بتونم موفق شم برام دعا کنید

7:

به ادرس malekpour.ir برید واگر اسکایپ دارین از اطریق ایمیل n.h@malekpour.ir وقت مشاوره بگیرن وبا اسکایپ با اقای ملکپور صحبت کنید

8:

بله حتما همین کار رو میکنم

یه دنیا ممنون

9:

سطح زبان انگلیسی شما چطوره
اگر واقعا قصد مهاجرت دارید بهتره سطحتون همین حالا خیلی بالا باشه.
اگر بالاس به سایت های خارجی کافیه سر بزنید
با دو کلیدواژه تحصیل + نوروژ به اصل مطلب میرسید
از فرم های پذیرش دانشگاهی و ویزا تا نامه نگاری های مربوط به رزومه شما

10:

سلام.
خوش آمدید به تالار هم میهن.
خیلی صادقانه میخوام ازتون سوال کنم،امیدوارم براتون مفید باشه:
1.هدفتون از رفتن به نروژ چیه،صرفاً رفتن به خارج برای ادامه ی تحصیل بصورت اسمی یا برپايه تجارب کسی می خواید این اقدام رو انجام بدید؟
2.چرا تصور می کنید داخل نمی تونید ادامه بدید؟

11:

اینجا که جاش نیست خب, کسی اطلاعاتی نداره.
برو تو سایت applyabroad بپرس اونجا خوب برات توضیح میدن

12:

خانم جان پول داشته باشی میتونی بری تو سیاره عطارد هم درس بخونی.

اگه خواستی من میتونم برای سفر به عطارد همراهیت کنم.


13:


سطح زبانم عالیه ولی خب میدونید این اولین تجربه ی منه برای همین اومدم اینجا پرسیدم

14:


سلام مچکرم
شما خوب میدونید زندگی و تحصیل در ایران چطوریه اونم برا یه خانم که محدودیت های خاص خودش رو داره من دوست دارم اونجا هم تجربه کسب کنم هم چیزی یاد بگیرم شاید اونجا موندگار شدم

15:

خداروشکر مشکلی با پول ندارم

عطارد هم بماند برا نسل های آینده :/


94 out of 100 based on 44 user ratings 694 reviews

@